Såld lägenhet på Skeppargatan 79, 1,5 tr i Östermalm - Gärdet
Östermalm - Gärdet

Skeppargatan 79, 1,5 tr

Underbart ljus mini-2:a i exklusivt toppskick

Såld

Underbart ljus mini-2:a i exklusivt toppskick

När bara det bästa är gott nog! Det här är drömbostaden för den verklige finsmakaren som uppskattar allt det bästa i livet. Varje kvadratmeter är välgenomtänkt och designad till perfektion in i minsta detalj; allt ifrån designen av en optimal planlösning, till högkvalitativa, exklusiva materialval, generösa förvaringsutrymmen, nydragna och infällda elledningar överallt, smart belysning till förbättrad ljudisolering i golv, tak och väggar.

Här njuter du av en exceptionellt välrenoverad bostad i absolut toppskick med fullständig dokumentation av hela renoveringen i både skrift och bild med erforderliga tillstånd, konstruktörsutlåtande och besiktningsprotokoll. Bostaden totalrenoverades mycket omsorgsfullt under 2022. Så nu kan du släppa all oro för ditt lägenhetsköp och glömma lägenheter med framtida kostsamma bekymmer; risker och hafsiga renoveringar samt eventuella dolda skavanker. Detta är ett ypperligt tillfälle att lägga vantarna på en sällsynt fin och kvalitetsmässigt renoverad bostad i exklusivt nyskick med fullständig dokumentation, vilket gör ditt köp till en god investering över tiden och du kan sova gott om natten.

Här bor du precis angränsande Östermalm, endast ett stenkast ifrån Karlaplan, i en mycket smakfullt totalrenoverad mini-2:a med stängbart sovrum med garderob med skjutdörrar och plats för 140 cm bred säng. Dessutom finns ett fullvärdigt, påkostat kök och nytt badrum. Stora fönster med vackra spanjoletter och djupa fönsterbänkar i kolmårdsmarmor med gott om plats för växter och favoritinredning. Lägenheten har ett lugnt och rofyllt läge med utsikt mot grönskande trädgård med bl a ett vackert rönnbärsträd att vila blicken på.

Samtidigt når du T-bana Karlplan på 5 minuter. Såväl Coop (7-22) som Hemköp (7-23) finns ett stenkast ifrån porten. Stora gallerian Fältöversten med ett 50-tal butiker inom mode, design, hälsa och skönhet samt teknik når du på endast 450 meter. I gallerian finns även restauranger och kaféer samt ICA, Hemköp Sabis, systembolag och apotek. Bekvämt avstånd till Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan och Stockholms universitet.

Detta är ett boende i en trygg, äkta bostadsrättsförening från 1931 med mycket god ekonomi och välunderhållna, renoverade hus i originalutformning. Kika in på föreningens informativa hemsida https://massen.se/forening/ och ta även gärna del av föreningens senaste årsredovisning, stadgar och energideklaration.

Ställ gärna frågor inför ditt lägenhetsköp. Jag svarar gärna och förklarar med glädje de begrepp som du eventuellt inte är bekant med. Tillsammans kan vi även göra jämförelser med andra föreningar, till exempel vad gäller dess ekonomi och fastighetens skick.

För att hålla dig uppdaterad i försäljningsprocessen, boka gärna ditt visningsdeltagande! Om du ser annonsen på t ex hemnet, booli eller boneo, klicka på "Läs mer hos mäklaren". Då kommer du till annonsen på Svenska Mäklarhuset – SMH Livings hemsida där du kan föranmäla dig till visning och bli uppdaterad i försäljningsprocessen.

Jag ser fram emot att höras av och ses på visning mycket snart! Välkommen!

Allra bästa hälsningar,
Michael på Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

3 475 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.