Såld lägenhet på Fridhemsgatan 64A (över gården) i Kungsholmen
Kungsholmen

Fridhemsgatan 64A (över gården)

Sekelskifteslägenhet med öppen planlösning

Såld

Sekelskifteslägenhet med öppen planlösning

Vacker, omsorgsfullt nyrenoverad sekelskifteslägenhet med en inbjudande, öppen och luftig planlösning tillsammans med sin rymdgivande takhöjd om 3 meter.

Bostaden nås genom gathuset, över innergården, i gårdshuset.

Här finns det mycket space att röra sig och vara på – att leva. Ett stort och rymligt vardagsrum, sammanhängande med kök och matplats, bjuder in till härliga mingel i glada vänners sällskap.

Lägenheten har fina detaljer så som trägolv (s.k. golvtiljor), takstuckatur och spegeldörrar. Stora fönster med djupa, speglade fönsternischer som har gott om plats för växter och favoritinredning.

Flertalet platsbyggda garderobs- och förvaringsutrymmen med praktisk inredning, så att du lätt och bekvämt kan hålla ordning på dina kläder och accessoarer.

Föreningens byggnader ligger i lugna, trevliga kvarter på norra änden av Fridhemsgatan. Härifrån når du vackra Kungsholms strand längs Karlbergssjön på 2 minuter och Vasastan via Sankt Eriksbron på 5 minuter. På 300 meters gångavstånd finns grön och blå T-banelinje och flera busslinjer finns i närområdet, bland annat Blåbuss 1, 3 och 4.

Ett par kvarter runt hörnet ligger Västermalmsgallerian med drygt 50 butiker inom mode, design, hälsa och skönhet samt teknik. I gallerian finns även restaurang och kaféer samt ICA Supermarket och Postnord. På andra sidan Sankt Eriksgatan, ett stenkast till, ligger stora Coop Daglivs som håller öppet kl 7–22.

Här bor du i en av landets äldsta föreningar. Det är en äkta bostadsrättsförening som äger sin mark (PS. Det är jättebra!). Föreningens välskötta sekelskiftesbyggnader består av gat- och gårdshus med adresserna Fridhemsgatan 64 och 64A.
Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning, stadgar och energideklaration. Se länkar i denna annons samt på Brf Kättingen 25:s hemsida, kattingen.se.

Varmt välkommen att ställa frågor inför ditt lägenhetsköp. Jag svarar gärna och förklarar med glädje de begrepp som du eventuellt inte är bekant med. Tillsammans kan vi även göra jämförelser med andra föreningar, till exempel vad gäller dess ekonomi och fastighetens skick.

För att inte missa något, håll dig uppdaterad genom knappen “Läs mer hos mäklaren” här nedan för att anmäla dig. Via länken kommer du till mig, Michael, på SMH Living i innerstan.

Jag ser fram emot att ses på visning, välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.