Norr Mälarstrand 72, 1 tr Kungsholmen - Nedre Kungsholmen
Kungsholmen - Nedre Kungsholmen

Norr Mälarstrand 72, 1 tr

Frontläge mot Riddarfjärden & 30 kvm balkong i söder och väster!

Såld

Frontläge mot Riddarfjärden & 30 kvm balkong i söder och väster!

Unik bostad med frontläge mot Riddarfjärden och 30 kvm balkong i söder och väster. Här njuter du av den vackra vyn över Riddarfjärden med strålande sol hela dagen och kvällen, samt de magiska solnedgångarna i skiftande färger. De förtrollande årstidsväxlingarna följer du från första parkett. Välkommen till en underbar hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och bevarade, vackra arkitektoniska detaljer från byggåret 1931 i en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en hög rymdgivande takhöjd. Bostaden har två sovrum, badrum och separat gästtoalett. Möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Attraktivt läge invid Riddarfjärdens vatten och Norr Mälarstrand med dess fina strandpromenad samt trevliga och populära restauranger längs med kajen. Äkta brf med mycket god ekonomi (potentiellt helt skuldfri) och som äger marken. Välkommen på visning!

Säljaren är villig att sälja bostaden för marknadsfört pris, förutsatt att inte en spontan budgivning uppstår, då slutpriset kan avvika från det marknadsförda priset. Enligt lag bestämmer säljaren när, till vem och till vilket pris denne önskar sälja en bostad. Marknadsförda visningar kan komma att ställas in eller utökas med fler visningar efter säljarens önskemål.

PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

9 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.