Såld lägenhet på Sysslomansgatan 24, 7 tr i Kungsholmen
Kungsholmen

Sysslomansgatan 24, 7 tr

Välplanerad bostad med solig balkong i högt och luftigt läge

Såld

Välplanerad bostad med solig balkong i högt och luftigt läge

Supereffektiva 25 kvm med solig balkong i högt & luftigt läge. Solid förening som äger marken. Lugnt läge endast 4 min promenad från Fridhemsplan med tunnelbana, bussar och butiker. Mycket ljus bostad med stora ljusinsläppande fönsterpartier, fiskbensparkett i rummet, fint marmorgolv i hallen och vackra, djupa fönsterbänkar i marmor. Underbart kök i öppen planlösning med avskiljande barbänk, bl a diskmaskin samt arbetsyta i snygg och praktisk Corean. Lättmöblerat rum med smart planlösning som rymmer alla funktioner; vardagsrumsdel, kök, arbetsplats och sovplats som med drapperi blir som en sovalkov. Stambytt och fräscht badrum med dusch. Attraktivt läge med kort gångavstånd till utmärkta restauranger, butiker och Riddarfjärdens glittrande vatten! Mycket välskött fastighet med solig takterrass och möblerad innergård med grill.
PGA Covid 19, vänligen boka ett tidsintervall för visning. Klicka på boka. (Om du är på hemnet, så klicka först på "Läs mer hos mäklaren").

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.