Villa till salu på Hjärsås 3017 i Hjärsås
Hjärsås

Hjärsås 3017

Älskar du livfulla och personliga bostäder?

Till salu

Älskar du livfulla och personliga bostäder?

Älskar du livfulla och personliga bostäder? Ta en titt på detta charmiga hem i den natursköna omgivningen av Hjärsås! Här får du möjligheten att prägla ditt eget boende och skapa en permanent eller fritidsbostad helt efter din egen smak.

När du kliver in i huset möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och golvvärme. Du kan också nå huset genom källaren eller via altandörren från träterrassen. Rakt fram ligger det lantliga köket som erbjuder en underbar utsikt över fälten medan du diskar. Köket har gott om förvaring, generösa arbetsytor och plats för ett matbord. I anslutning till köket finns ett förrådsrum och trappan som leder ned till källaren. Direkt från hallen och köket når du det stora vardagsrummet, ljust tack vare fönster i två väderstreck och med en mysig och värmande braskamin. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Entréplanet rymmer också ett helkaklat badrum med både dusch, bubbelbadkar och toalett, allt med golvvärme. Från hallen tar du trappan upp till övervåningen, där du hittar två sovrum (som eventuellt kan återställas till tre) och ett mindre allrum. Här finns även en toalett. I källaren finns pannrummet med en vedeldad panna. Källarens allrum är fräscht med klinkergolv och har tidigare fungerat som kontor. Där finns även ett hobbyrum, där tvättmaskin och torktumlare tidigare var placerade (nu flyttade till hallen).

På den generösa trädgårdstomten växer fruktträd och buskar, och det finns gott om utrymme för lek, odling eller avkoppling. I det dubbla garaget kan du parkera din bil utan att behöva skrapa rutorna på vintern. Den ena delen av garaget används som verkstad och förvaring, och en elbilsladdare är installerad. Tomten gränsar till ett skogsområde, vilket ger dig möjlighet att verkligen njuta av din egen lilla "privata" skog.

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Glöm inte heller att följa oss på instagram, smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna och andra bostäder.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Hjärsås 3017 Hjärsås 3017 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 300 000 kr
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 107 kvm + 60 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1948
  • Område: Hjärsås, Östra Göinge
  • Fastighetsbeteckning: Hjärsås 13:4

1 300 000 kr

Visningar

2 Maj 16:30 - 17:30
Ansvarig mäklare

Välkommen till Hjärsås 3017

En väldigt personlig och färgglad interiör.

Exteriör

Vackert hus och fint beläget med mycket grönska runtomkring. Stor tomt med goda möjligheter för lek eller avkoppling. Generöst trädäck med många soltimmar.

Kök

Lantligt kök från IKEA. Bra arbetsytor och gott om förvaring.

Vardagsrum

Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. En värmande kamin höjer mysfaktorn.

Badrum

Rejält helkaklat badrum med både dusch och badkar. Skön golvvärme och handdukstork.

Trappa/Hall

Visst bli man glad av denna färgglada trappa? För att slippa springa upp och ner i källaren med all tvätt flyttade familjen upp tvättmaskin och torktumlare hit.

Allrum övre plan

Ett litet möblerbart genomgångsrum.

Sovrum

Idag finns det två sovrum på övre plan, men originalritningen visar på tre och ett fönster gömmer sig bakom "kattvinden". Master bedroom har både inbyggd förvaring bakom spegeldörrar samt en balkong.

Balkong

Milsvid utsikt från denna balkong med utgång från master bedroom.

Toalett

På övre plan finns toalett och handfat.

Planlösning

1½ plans hus med källare. Gott om plats för hela familjen och alla dina hobbys.

Fastigheten

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

 Caroline Jalkhagen Tribo

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Hjärsås 13:4
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
4 rum, varav 2 - 3 sovrum
Boarea
107 m² + 60 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 481 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt som gränsar till skogsområde.
Uteplats
Nyare trädäck med utgång från köket.
Bilplats
Plats för fyra bilar på uppfarten, plus dubbelgarage.
Övrigt
- Underbar miljö
- Ett vackert yttre
- Lantligt och praktiskt kök
- Centraldammsugare
- Elbilsladdare
- Dubbelgarage för fler möjigheter

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Vedpanna, kamin och direkt el
BYGGNADSÅR
1948 
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Tegel
Grundläggning
Källare
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
Fastigheten förvärvades 2017 och sedan dess har man målat ytskikt inne i huset samt byggt en lekplats med nedgrävd studsmatta, lekstuga samt gungor.
Övriga byggnader
Äldre dubbelgarage med förråd.

Ekonomi

Utgångspris
1 300 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
5 400 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,428%
TAXERINGSVÄRDE
720 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
616 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 169 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
40 000 kr/år
Renhållning
3 333 kr/år
Försäkring
5 103 kr/år
Kommentar
Tillkommer kostnad för att tömma avloppet.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
48 436 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Nätbolag
E.On
Elleverantör
E.On
Elförbrukning
120 000 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

Allmänt om området

Hjärsås - En Naturskön Oas nära Knislinge

Välkommen till Hjärsås, en idyllisk plats som ligger bara en kort bit utanför Knislinge. Denna charmiga by erbjuder en lugn och avkopplande miljö där natur och gemenskap förenas på bästa sätt. Med sin natursköna omgivning och närhet till både staden och landsbygden är Hjärsås en perfekt plats för dem som söker en harmonisk livsstil.

Kommunikation

Kommunikationen till och från Hjärsås är smidig och bekväm, vilket gör det enkelt att utforska både närliggande platser och större städer. Bygdens närhet till Knislinge ger en enkel tillgång till stadens bekvämligheter och tjänster. Vägnätet är väl utbyggt och vägarna erbjuder pittoreska resor genom natursköna områden. För dem som föredrar kollektivtrafik finns pålitliga bussförbindelser som kopplar samman Hjärsås med omkringliggande områden och Knislinge. Oavsett om du vill utforska landskapet eller ta dig in till staden är kommunikationen till och från Hjärsås enkel och effektiv.

Närservice

Hjärsås är strategiskt beläget nära Knislinge, vilket ger enkel tillgång till byns faciliteter och tjänster. Här hittar du allt från större mataffär till skolor och sjukvårdsinrättningar. De närbelägna städerna Kristianstad och Hässleholm erbjuder också möjligheter till arbete, utbildning och en mer urban livsstil för dem som önskar det, samtidigt som Hjärsås ger möjlighet till en fridfull reträtt efter en hektisk dag.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Kök

Vardagsrum

Badrum

Trappa/Hall

Allrum övre plan

Sovrum

Balkong

Toalett

Planlösning

Fastigheten