Såld villa på Tyge Sneckes väg 3 i Österslöv
Österslöv

Tyge Sneckes väg 3

Välkommen till denna lättskötta och bekväma enplansvilla i Österslöv!

Såld

Välkommen till denna lättskötta och bekväma enplansvilla i Österslöv!

OBS! Prissänkt! Välkommen till denna lättskötta och bekväma enplansvilla i Österslöv, byggd 2006 och ett påkostat visningshus för LB-hus i ett annorlunda och modernt utförande. Här möts du av ett hem med smakfull design och luftig atmosfär, vilket ger en känsla av både komfort och finess. Den genomtänkta planlösningen gör det möjligt att ha 3-4 sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller hobbyrum.

Vardagsrummet med utgång till altan är generöst till sin yta, vilket ger möjlighet till trivsamma sammankomster med nära och kära. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge. Det stora helkaklade badrummet som fick ny inredning och uppfräschning för bara två år sedan ger en modern och fräsch känsla. Dessutom finns en gästtoalett för extra bekvämlighet. Köket är lättillgängligt, med gott om arbetsytor och förstklassiga vitvaror som byttes ut för endast två år sedan. Här kan du leva ut din passion för matlagning och bjuda på läckra middagar för familj och vänner.

Trädgården bakom huset är ett privat och insynsskyddat ställe där lek och odling kan blomstra. Det härliga trädäcket, som byggdes för två år sedan är på hela 60 kvadratmeter, vilket ger dig möjlighet att bekvämt njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar utomhus. För dig som älskar naturen ligger sjön inom badrocksavstånd, och bakom tomtgränsen leder en skogsstig till äventyr och vackra promenader. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med ett fristående förråd och en praktisk carport. Dessutom är huset förberett för elbilar med en installerad elbilsladdare. Energieffektiviteten är hög tack vare den smarta luftvärmepumpen, som tillsammans med skön golvvärme i hela huset skapar en bekväm inomhusmiljö året runt.

Detta hem erbjuder den perfekta kombinationen av modern stil, komfort och funktionalitet. Välkommen till ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett harmoniskt och avkopplande boende. Här kan du och din familj skapa minnen för livet och trivas i en idyllisk miljö i Österslöv. Tveka inte att boka en visning - denna möjlighet vill du inte missa!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för privat visning.

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl för att boka en privat visning.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Altan och Trädgård

Hall

Vardagsrum

Kök & matplats

Badrum

Allrum

Sovrum

Toalett

Omgivningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning