Lägenhet till salu på Son Espanyolet i Palma
Palma

Son Espanyolet

Vindsvåning med imponerande terrass till salu i Son Espanyolet

Till salu

Vindsvåning med imponerande terrass till salu i Son Espanyolet

Denna fastighet ligger i det charmiga området Son Espanyolet och erbjuder en rymlig boyta på 135 m2 med en 100 m2 stor takterrass.

Visa mer
Son Espanyolet Son Espanyolet [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 135 kvm
  • Pris: 625 000 EUR
  • Byggnadsår: -60
  • Våning: 2 av 2, ej hiss
  • Område: Palma

625 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

Välkommen till Son Espanyolet

Denna fastighet ligger i det charmiga området Son Espanyolet och erbjuder en rymlig boyta på 135 m2 med en 100 m2 stor takterrass. Byggd 1960 har detta hem vackra originaldörrar samt renoverade golv och badrum som ger en touch av karaktär. Det höga taket och överflödet av naturligt ljus skapar en öppen och inbjudande atmosfär i hela vardagsrummet. Fastigheten har 3 sovrum och 2 badrum, vilket ger gott om utrymme för en familj eller en grupp rumskamrater. Höjdpunkten i detta hem är den imponerande terrassen som ger utsikt över det omgivande området, perfekt för att anordna utomhussammankomster eller njuta av en avkopplande kväll under stjärnorna. Terrassen erbjuder potential för ytterligare renoveringar, vilket gör den till en utmärkt investeringsmöjlighet. För dem som är i behov av en parkeringsplats finns det dessutom möjlighet att hyra en plats bara 200 meter bort för ett rimligt pris på 80 euro per månad. Sammantaget erbjuder denna fastighet med 3 sovrum ett bekvämt och rymligt vardagsrum på ett önskvärt läge med den extra bonusen av en vacker terrass.

Övriga bilder

Om bostaden

Denna fastighet ligger i det charmiga området Son Espanyolet och erbjuder en rymlig boyta på 135 m2 med en 100 m2 stor takterrass.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Boarea
135 m²
Våning
2 av 2

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
-60
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
625 000 EUR

Allmänt om området

Son Espanyolet är ett charmigt kvarter i Palma, intill populära Santa Catalina och nära huvudstadens historiska centrum. I Son Espanyolet finner man en hög livskvalitet med alla bekvämligheter (till och med stranden) inom gångavstånd, samtidigt som man bor i ett lugnt område, bort från den livliga stadskärnan.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marlene Budin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.