Lägenhet till salu på i Son Espanyolet
Son Espanyolet

Nyrenoverad takvåning till salu i Son Espanyolet

Till salu

Nyrenoverad takvåning till salu i Son Espanyolet

Detta är en nyrenoverad takvåning i Son Espanyolet, med ett utmärkt läge precis bakom Palma Sports & Tennis Club.

Visa mer
[email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 135 kvm
  • Pris: 1 595 000 EUR
  • Område: Son Espanyolet

1 595 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

Interiören omfattar 135 m2 och har en öppen planlösning med 3 högkvalitativa färdiga sovrum. Takvåningen har värmeisolering runt hela fastigheten och minimal profil 3 glasfönster. Det finns 2 badrum i huset, varav ett delas mellan de 2 gästrummen och ett huvudbadrum med dubbel dusch och badkar. Samtliga badrum har naturstensfinish. Takvåningen har en 60 m2 stor terrass med ett skräddarsytt utomhuskök och matplats med utsikt över Palma Bellver Castle och staden.

Interiören inkluderar specialtillverkade trädörrar på 2,20 m, specialtillverkade möbler i hela huset och en specialgjord tv-vägg. Fastigheten har ett specialtillverkat kök med elektriska apparater från MIELE. Uppvärmningen bygger på inbyggda AC:s i alla rum och golvvärme i alla badrum och köket. Interiören har en kombination av naturliga Gris Zarci-stengolv i badrummen, köket och terrassen och ek chevronparkett i vardagsrummet och sovrummen. Interiören är möblerad med italienska designermärken som Cassina, Lema och FLOS belysning. Samsung-tv-apparater ingår i alla rum på boendet.

Övriga bilder

Om bostaden

Detta är en nyrenoverad takvåning i Son Espanyolet, med ett utmärkt läge precis bakom Palma Sports & Tennis Club.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Boarea
135 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 595 000 EUR

Allmänt om området

Son Espanyolet är ett lugnt och charmigt kvarter i Palma, intill populära Santa Catalina och nära huvudstadens historiska centrum. I Son Espanyolet finner man en hög livskvalitet med alla bekvämligheter (till och med stranden) inom gångavstånd, samtidigt som man bor i ett lugnt område, bort från den livliga stadskärnan.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marlene Budin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.