Villa till salu på El Terreno i Palma
Palma

El Terreno

Nybyggt radhus i populära El Terreno

Till salu

Nybyggt radhus i populära El Terreno

Detta nya lyxiga radhus ligger i El Terreno, ett av de bästa områdena i Palma.

Det finns två identiska radhus, sida vid sida, båda i samma storlek och med samma egenskaper. Varje radhus består av 2 bostadsnivåer plus en källare och en takterrass, med en total yta på 253 m2 och en boyta på 184 m2.

På bottenvåningen finns ett rymligt sovrum med dubbelsäng och ett barn-/gästrum eller kontor samt ett badrum. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på första våningen, liksom en gästtoalett och det ljusa vardagsrummet och matsalen i skandinavisk stil med ett modernt öppet kök. Den rymliga privata takterrassen har en lyxig jacuzzi, utomhusdusch och vacker utsikt över Palma. I källaren finns det möjlighet att inrätta ytterligare ett luftkonditionerat sovrum eller ett biograf/hobbyrum.

Båda radhusen är tillgängliga, detta pris gäller för ett hus.

Ytterligare egenskaper: golvvärme, luftkonditionering, inbyggda garderober, ekparkett i vardagsrum och sovrum, moderna badrum med Zarci-natursten, tvättstuga samt garage för en bil och flera stora förrådsutrymmen.

Visa mer
El Terreno El Terreno [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 200 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 184 kvm
  • Område: Palma

1 200 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

Välkommen till El Terreno

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
184 m²

Ekonomi

Utgångspris
1 200 000 EUR

dokument

Allmänt om området

En " riktig" spansk stad med  folkliv, shopping och uteserveringar året om, bekvämligheter som en europeisk knytpunkt med bra kommunikationer och 15 minuter från flygplatsen.

I Santa Catalina finns en hel del topplägenheter med terrasser och utsikt över hav och berg. Charmigt område med barer och restauranger, gångavstånd till stranden och havet.

Gamla stan. Det har renoveras överallt  i gamla stan , den gamla fina arkitekturen har bevaras och ett flertal nya trendiga lyxiga hotell öppnats.

Portixol / Molinar sydöst om katedralen, vid havet, ökar i popularitet bland svenskarna. Här finns både stad och hav, strandpromenaden påminner lite om Venice Beach med surfare som skenar förbi.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marlene Budin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marlene Budin

SMH agent Mallorca

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Mallorca 1