Lägenhet till salu på Linanäsvägen 101 i Ljusterö-Linanäs
Ljusterö-Linanäs

Linanäsvägen 101

Fin lägenhet med sjöutsikt och egen ingång mitt i Linanäs!

Till salu

Fin lägenhet med sjöutsikt och egen ingång mitt i Linanäs!

Till en lycklig köpare saluförs nu en av lägenheterna i den omåttligt populära och nybygga Brf Skeppskrogen. 4 rok om 96 kvm och en fantastisk balkong samt en uteplats med markis. Här har man ett magiskt ljus i lägenheten och från balkongen har man en härlig sjöutsikt. Huset och dess lägenheter är byggda i högsta kvalitet med stora fönsterpartier, rymliga rum och ett härligt vardagsrum/kök i öppen planlösning. Hiss finns i huset och parkering finns till lägenheten. Fysisk och juridisk person kan äga lägenheten.

Man får njuta av den förtrollande solnedgången och nere vid vattnet har föreningen en gemensam brygga och fin gräsmatta. Ett magiskt läge i Linanäs med närhet till restauranger, bad och vacker omgivning. Måste upplevas på plats! Välkomna på visning! Ring även för privata visningar på 070-7105252

Visa mer
Linanäsvägen 101 Linanäsvägen 101 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • som utgångsbud: 4 500 000 SEK
  • Boarea: 96.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 2, ej hiss
  • Avgift: 6 174 kr. Värme ingår. Bredband tillkommer med 199:-/mån. Avgiften avser efter avgiftshöjningen.
  • Förening: Brf Skeppskrogen
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Ljusterö-Linanäs, Österåker
som utgångsbud

4 500 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Allmänt om bostaden

Det som kännetecknar fastigheten är den vackra fasaden av Cederträ, de matchande svarta detaljerna, de stora balkongerna och de stora fönsterpartierna. Marken ner mot vattnet samt bryggan tillför något som sällan skådas i Stockholms Skärgård. Genomgående hög kvalitet på inredningen. Vitmålade väggar och vackert ljuslaserade trägolv. Genomgående vattenburen golvvärme och markiser monterade mot öster och söder.

Föreningen

Brf Skeppskrogen är en omåttligt populär förening där de boende vittnar om en mycket fin gemenskap. Linanäsborna får njuta av det vackra som föreningen tillför omgivningen. 12 lägenheter, parkeringar, egen parkmark ner mot vattnet samt brygga där många av de boende i huset har tillbringat varma sommardagar.

Byggnaden värms upp av bergvärme, alla har varsin parkering, fiber finns indraget samt separat cyckelförråd/soprum finns på fastigheten.

Brygga

Föreningen har en fin brygga ihopbyggd med en träaltan där det finns lite möbler. Bryggan tillsammans med gräsmattan används flitigt av föreningsmedlemmarna.

Balkong

Magisk balkong om ca 29 kvm med plats för både soffgrupp och matgrupp. Balkongräcket är av svart smide och utsikten är magisk. Den bör upplevas på plats. Möjlighet finns att glasa in så som flera andra gjort i huset

Vardagsrum

Rymligt rum där vardagsrummet är i ett med köket. Den stora ytan rymmer både soffgrupp med tillhörande möblemang, stort matbord samt tv-bänk utan att det känns trångt. Magiska fönsterpartier skänker rikligt med ljus och de två stora balkongdörrspartierna öppnar upp mot vattnet.

Kök

Det som gör just denna lägenheten unik är väggen som avskärmar arbetsköket med matplatsen. Det ger extra förvaring samt bra plats för matbordet.

Köket är från HTH och har ljusgrå luckor och fin stenskiva, god förvaring och den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd diskmaskin, kyl/frys samt kombinerad ugn/micro.

Uteplats

Egen entré som även används som altan där man kan avnjuta förmiddagssolen. Markis finns.

Hall

Ljus och trevlig hall som är mycket välkomnande.

Sovrum

Lägenheten har 3 bra sovrum. Ett större sovrum och 2 mindre.

Badrum

Snyggt badrum i hög kvalitet. Dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och förvaring via skåp.

Gästduschrum med samma kakel och klinker som stora badrummet. Separat dusch, wc och handfat.

Ljusterö

Ljusterö är helt enkelt fantastiskt. En plats för permanent boende, fritidsboende eller halvtidsboende. Allt är möjligt, det finns fiber, det finns affär, det finns förskola och årskurs 1-9. Det finns ett fantastiskt föreningsliv och naturen är underbar. Här visar jag ett litet axplock av bilder från olika delar av ön.

Närområde

Linanäs är den centrala delen av Ljusterö på sommaren. Även vintertid är Linanäs en mycket vacker plats. Ljuset är fantastiskt under alla årstider. I Linanäs finns det allmänna badet, vi har de två populära sjökrogarna Linanäs Skeppskrog och Linanäsbryggan. gästhamnen för små och stora båtar. Här har vi även en mack med det grundläggande utbudet av livsmedel. Hela Linanäs är också en härlig plats att promenera på, med vackra byggnader och vackra vyer. Det gamla konferensbyggnadern Rastaborgs "röda byggnad" är nyrenoverat och nyöppnat.

Planlösning

Om bostaden

Till en lycklig köpare saluförs nu en av lägenheterna i den omåttligt populära och nybygga Brf Skeppskrogen. 4 rok om 96 kvm och en fantastisk balkong samt en uteplats med markis. Här har man ett magiskt ljus i lägenheten och från balkongen har man en härlig sjöutsikt. Huset och dess lägenheter är byggda i högsta kvalitet med stora fönsterpartier, rymliga rum och ett härligt vardagsrum/kök i öppen planlösning. Hiss finns i huset och parkering finns till lägenheten. Fysisk och juridisk person kan äga lägenheten.

Man får njuta av den förtrollande solnedgången och nere vid vattnet har föreningen en gemensam brygga och fin gräsmatta. Ett magiskt läge i Linanäs med närhet till restauranger, bad och vacker omgivning. Måste upplevas på plats! Välkomna på visning! Ring även för privata visningar på 070-7105252

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 174 kr, Värme ingår. Bredband tillkommer med 199:-/mån. Avgiften avser efter avgiftshöjningen.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
96.5 m² föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
9,3515 %
Nettoskuldsättning
1 079 932 kr, Avser 2022-12-31 enl årsredovisning
Bilplats
Egen bilplats utanför dörren

Föreningen

Namn
Brf Skeppskrogen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Nybyggd fastighet som färdigställdes hösten 2021. Marken ner mot vattnet ägs av föreningen samt bryggan är egen och nyrenoverad.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, sophantering och parkering
FÖRENINGENS EKONOMI
Under 2023 höjde man avgiften med 15% och planerar att höja ned ytterligare 15% från 240101 för att möta dagens rådande ränteläge.
Tv och Bredband
Fiber finns i varje lägenhet. Avgift tillkommer
Parkering
Varje lägenhet innehar varsin parkeringsplats. 2 gästplatser finns

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Vattenburen Centralvärme med Bergvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

som utgångsbud
4 500 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,238%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person

Allmänt om området

Ljusterö ligger nordost om Stockholm och ca 18 km norr om Åkersberga efter riksväg 276. På ön finns ca 2000 fast boende och sommartid över 30 000. Ön består av flera fina havsvikar, som är bebyggda med fritidshus, som mer och mer höjer sin standard till villanivå. Vid Ljusterö Torg finns god service. Runt kyrkan ligger förskola och grundskola upp till 9:an. Där finns också ett bibliotek och i närhet finns vårdcentralen. Ljusterö har sedan 1700-talet bedrivit jordbruk och fiskerinäring och kvar finns fortfarande några aktiva bönder. Flera gamla hus lever kvar med en aktiv Hembygdsförening.

Linanäs ligger på den södra delen av ön. Här finns flertalet restauranger, sjömack med diversehandel, bad och aktiviteter. Hit går Waxholmsbåtarna som maximerar möjligheterna att ta sig till ön.

För mer info: http://sv.wikipedia.org/wiki/Ljusterö C3%B6

Kommunikation

Till Ljusterö når man både med bil, buss och båt. Från Danderyds Sjukhus T-banestation går framför allt i rusningstid buss 626 till Ljusterö via Åkersberga. I Åkersberga finns även Roslagsbanan som går till Östra Station.

Med färjan som går dygnet runt, kan bilister lätt ta sig fram till sina fastigheter. Föredrar man att från Stockholms Ström/Grandhotell ta Waxholmsbåten Storskär, så är det en trevlig tur med möjlighet till ångbåtsbiff med tillbehör. Taxirörelse har funnits sedan lång tid på ön och givetsvis sjötaxi. Från Östanå och Ljusterö vägskäl på väg 276 går även bussar 621 och 620. Aktuell tidtabell på www.sl.se
Tidabell Ljusterö färjan www.trafikverket.se
Tidtabeller & aktuella bryggor www.waxholmsbolaget.se
Tidtabell Siaröfortet mm www.blidosundsbolaget.se
Avstånd Östanå färjeläge - Åkersberga ca 19 km
Vid färjeläget finns möjlighet att parkera och åka vidare med SL-buss 626.

Närservice

Ljusterö erbjuder en mångfald av olika butiker, restauranger samt mataffärer. Ljusterö torg är centrala delen där det finns en välsorterad Tempobutik, flera småbutiker, restauranger och en del ytterligare service.

Linanäs erbjuder 2 fina sjökrogar, Ljusterö Bed & Breakfast, Glassboden/Thaivagnen som en naturlig samlingsplats. I Linanäs har vi även fina arrangemang såsom midsommarfirande och nationaldagsfirande samt övriga aktiviteter.

Parkering

Vill man åka Buss 626 till Åkersberga/Danderyd, kan man parkera bilen vid färjeläget och sedan fortsätta med buss. Parkering finns även på fastlandet, den är dock avgiftsbelagd.

Övrigt

Ett flertal badplatser finns över hela Ljusterö. Längst ut på Östra Lagnö finns naturreservat med promenadstråk genom fårhage samt flertalet badställen. I Linanäs finns allmän badplats.

På Bolby Gård finns det en fin minigolfbana och glassförsäljning.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Wiveca Frisell

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Wiveca Frisell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Föreningen

Brygga

Balkong

Vardagsrum

Kök

Uteplats

Hall

Sovrum

Badrum

Ljusterö

Närområde

Planlösning