Såld lägenhet på Gästgivargränd 9 i Täby Centrum
Täby Centrum

Gästgivargränd 9

Stor gavel 2:a med ett utmärkt läge i populära Brf Åkerbyparken.

Såld

Stor gavel 2:a med ett utmärkt läge i populära Brf Åkerbyparken.

Ljus och rymlig 2:a trevligt belägen på en gavel med ljusinsläpp i 2 väderstreck i populära Brf Åkerbyparken som är ett boende för seniorer +55.
Lägenheten disponeras med ett stort och ljus vardagsrum med utgång till inglasad balkong, arbetskök med matplats, ett rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin samt hall med en praktisk klädkammare i anslutning.
Föreningen erbjuder en skyddad innergård som omgärdas av hus och skog. Där finns blommor, flaggstång, två boulebanor och trädgårdsmöbler. Alla möjligheter finns för aktiva medlemmar att ordna grillaftnar, bouletävlingar m.m. Vidare finns restaurang som har middagsservering på måndagar, onsdagar, fredagar och en söndag i månaden. Det finns ett stort sällskapsrum med sittgrupper och en stor TV. Inom föreningen finns även hårvård och fotvård. Det finns verkstad och motionsrum med bastu samt biljardrum. Två modernt utrustade tvättstugor och två gästlägenheter finns också. Varmt välkomna till ett utmärkt seniorboende!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 SEK

Ansvarig mäklare

Rickard Bornesand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.