Lägenhet till salu på Skogängsvägen 31A i Spånga - Bromsten
Spånga - Bromsten

Skogängsvägen 31A

Till salu

Nyproducerad lägenhet med tillträde 2024-06-28. Stor och välplanerad 3:a med högkvalitativa tillval samt en stor soldränkt balkong i härligt västerläge, lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara 3a om hela 75 kvm erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området planeras också en stor coop butik som kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

Visa mer
Skogängsvägen 31A Skogängsvägen 31A [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 495 000 kr
  • Boarea: 75 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 5 av 5, hiss finns
  • Avgift: 5 455 kr inkl värme och bredband
  • Förening: Gunhild 1
  • Byggnadsår: 2024
  • Område: Spånga - Bromsten, Stockholm
Utgångspris

3 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Skogängsvägen 31A

Hall

Här välkomnas man av en rymlig och möblerbar entréhall med mycket goda avhägningsmöjligheter. Redan i hallen möts man av den snyggt vitlaserade ekparketten som sedan är genomgående i hela lägenheten tillsammans med det sobert vitmålade väggarna. I anslutning till hallen finns ett stort förråd/klädkammare som underlättar förvaringen enormt mycket.

Vardagsrum

Från hallen når man det luftiga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som skänker detta rum otroligt mycket ljus. Vardagsrummet är väl tilltaget vilket gör att man har gott om plats för en soffgrupp samt större matplats om man önskar detta. Tack vare den sociala och öppna planlösningen mot köket är detta verkligen ett rum att umgås i. Från vardagsrummet når man också lägenhetens underbara balkong.

Balkong

Från vardagsrummet nås den vältilltagna balkongen i soldränkt västerläge. Här erbjuds man gott om plats för härliga lounge möbler eller vad som passar dig bäst.

Kök

Köket ligger med social och öppen planlösning i direkt anslutning till vardagsrummet. Här erbjuds man en mycket modern känsla medhjälp av den varmgrå köksinredningen från Marbodal, den svarta bänkskivan och bakkantslisten som sedan möter den vitmålade väggen bryter av de ljusgrå köksluckorna på ett mycket snyggt sätt. Vitvarorna i form av två kyl/frysar, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin alla synliga vitvaror är i rostfritt utförande .

Badrum

Från hallen nås det påkostade och helkaklade badrummet. Här är väggarna ljust kaklade och på golvet ligger ett svart klinker som ger en modern och härlig känsla. I övrigt är badrummet välutrustat med dusch som avskärmas med hjälp av en moderna duschväggar i klarglas, Wc, kommod med tillhörande spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Lägenhetens stora sovrum ligger i anslutning till hallen och rymmer med lätthet både en dubbelsäng samt extra förvaring om så önskas. Annars är förvaringen i detta sovrum redan välordnad genom en hel skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2

Lägenhetens mindre sovrum nås även det från hallen, detta sovrum passar perfekt som barnrum alternativt arbetsrum om så önskas.

Visa mer

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Fredrik Jakobsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Nyproducerad lägenhet med tillträde 2024-06-28. Stor och välplanerad 3:a med högkvalitativa tillval samt en stor soldränkt balkong i härligt västerläge, lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara 3a om hela 75 kvm erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området planeras också en stor coop butik som kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 455 kr, inkl värme och bredband
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
75 m² föreningens information
Våning
5 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,712 %
Andel av årsavgift
0,712 %

Föreningen

Namn
Gunhild 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
157 lägenheter, 4 lokaler
Allmänt om föreningen
I charmiga Spånga växer nya Bromstensstaden fram. Alla bostäder har egen balkong eller uteplats samt närhet till service, kommunikationer och grönområden.

Smarta och energieffektiva bostäder
I kvarteret Gunhild möts du av välplanerade bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. Bostäderna har öppna ytor och med fint ljusinsläpp samt balkong eller uteplats. Här bor du i en modern bostad med noggrant utvalda material och energieffektiva vitvaror.

Innergård med orangeri
På kvarterets innergård finns en gräsmatta, planteringar och yta för barnen att leka på. Här ryms ett gemensamt orangeri, som blir en fin mötesplats för grannar, familj och vänner.

Nära kommunikationer och service
Kommunikationerna är en av Bromstensstadens starka sidor. Pendeltåget i Spånga ligger endast 10 minuters promenad bort och tar dig till Stockholm City på bara 14 minuter. Här finns även goda bussförbindelser till större delen av norr- och västerort.

Vid det charmiga och närliggande Spånga torg finns allt du behöver. Här möts du av ett torg med familjär småstadskänsla, ett flertal butiker och restauranger samt service. Spånga torg, en plats du gärna återvänder till.
Tv och Bredband
Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Årsavgift för bredband enligt ekonomiska planen uppgår till 220 kr/månad.
Parkering
14 öppna parkeringsplatser med ladduttag (1100 kr/mån)
55 öppna parkeringsplatser (800 kr/mån)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2024
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk från med värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

vatten
1 335 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
1 335 kr/år
Kommentar
VA avser beräknad årsavgift för varmvatten. Faktisk förbrukning debiteras av bostadsrättsföreningen.

Allmänt om området

Bebyggelsen i Bromsten utgörs av både flerfamiljshus och villa/radhusområden som omges av härliga grönområden.
I närheten finns Eggeby naturområde med härligt natur- och djurliv. Från Bromsten har ni även nära till Ursvik med belysta motionsspår och härlig natur. Vid snö finns här ett av Stockholms bästa skidspår.

SKOLOR
Bromstensskolan med Åk 0-6 - Carl Barks väg 10, Ellen Key skolan med Waldorf pedagogik - Duvbovägen 94

I närheten finns även Sundbyskolan och Spånga gymnasium.

FÖRSKOLOR
Bromstensgård - Duvbovägen 127, Björken - Småbjörksvägen 1, Bullerbyn - Fältvägen 3, Föräldrakooperativet Därgbjörken - Rissnavägen 28, Föräldrakooperativet Älgen - Cervinsväg 10, Bittinge - Spånga kyrkväg 428, Torpstugan - Torpstugegränd 1

Kommunikation

Busslinjerna i Bromsten tar dig snabbt till bl a Rissne, Sundbyberg, Solna, Hallonbergen, Spånga, Vällingby eller Hässelby.
T-bana finns i Rissne och pendeltåg i Spånga C. Till T-banan i Rissne är det gångavstånd.

Närservice

Härliga grönområden omger Bromsten och inbjuder till motion eller lugnare promenader i vacker omgivning.
För den idrottsintresserade finns både Bromstens IP och Spånga IP, en friidrottsanläggning med hall för både fotboll och ishockey. Vintertid finns här även skidspår.
I Bromsten finns några affärer och mindre kvartersrestauranger. De flesta är koncentrerade till Bromstensplan. Här finner du bl a Coop Konsum och restauranger.
I närområdet finns Spånga centrum vid Spånga Torg, där det finns gott om affärer och övrig service. Där finns bl a bank, bibliotek, matvaruaffärer, kött- och fiskbutik, frisörer, tobakshandel, blomsteraffär, järnhandel, Second Handbutik och några mindre kvartersrestauranger och caféer. Vårdcentral och flera tandläkarmottagningar finns också i centrum.
Djursjukhus och affärskedjan Lidl finns även i närheten av centrum.
Vill man storhandla är det inte långt till stormarknader i Bromma Blocks, Kista, Sundbyberg, Ursvik eller Vinsta. I och med nybyggnationer kring järnvägen kommer affärsutbudet att öka ytterligare.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.