Vällingby - Råcksta

Östersundsgatan 7, 11tr

Högt upp i huset på 11:e våningen finner ni denna lyxiga och välplanerade 1:a om 46 kvm. Lägenheten bjuder på en fantastisk utsikt helt utan insyn.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 46 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 11 av 16, hiss finns
  • Avgift: 2 492 kr inkl värme, vatten och kabel tv
  • Förening: BRF Råck16
  • Byggnadsår: 1957
  • Område: Vällingby - Råcksta, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Jakobsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josefin Jörnelius

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Östersundsgatan 7, 11tr

Högt upp i huset på 11:e våningen finner ni denna lyxiga och välplanerade 1:a om 46 kvm. Lägenheten bjuder på en fantastisk utsikt helt utan insyn. Här erbjuds man kök och vardagsrum med öppen och social planlösning. Köket är mycket påkostat och erbjuder stilrena och väl genomtänkta materialval, vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp och säng. Här finns också ett toppmodernt badrum med hotellkänsla.

De boende i fastigheten har tillgång till en stor takterrass och biograf. I huset finns också ett gym men även en Driekten i entrén. Läget är eftertraktat, endast 200 meter till tunnelbanan, och tio minuters promenad till Grimsta naturreservat, Mälaren och härliga bad. En tunnelbanestation bort ligger Vällingby med sitt påkostade centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Välkommen på visning!

Hall

Välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter direkt innan för dörren. Förvaringen i hallen är mycket välordnad genom 4 stora och rymliga garderober. Direkt innanför dörren möts man av de sobert vitmålade väggarna som tillsammans med den vackra ekparketten är genomgående i hela lägenheten.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och lätt möblerat vardagsrum som med enkelhet rymmer både en större soffgrupp och en naturlig plats för sängen. Från vardagsrummet har man också tillgång till de fantastiska franska balkongerna där man kan njuta av den milsvida utsikten. Tack vare de stora fönsterpartierna får hela lägenheten otroligt mycket ljus och rymd.

Visa mer

Kök

Välkommen in i detta toppmoderna och högklassiga kök som verkligen sätter en personlig prägel på hela lägenheten. Här går köksinredningen i modernt vitt som sedan bryts av mot svarta vitvaror vilket ger en härlig effekt mot de vita väggarna och den snygga ekparketten. Den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, induktionshäll, delad kyl/frys och diskmaskin. I köket finns det gott om plats för ett större matbord. Tack vare den delvis öppnaplanlösningen mot vardagsrummet får man en härlig kontakt mellan de två rummen.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och ett stilrent klinkergolv i gråsvart utförande som tillsammans skapar ett välkomnande och trivsamt badrum. Den stora spegeln är något som verkligen får detta badrummet att kännas extra lyxigt. I övrigt är badrummet utrustat med dusch som avskärmas av två frostade glasdörrar, vägghängd wc och ett tvättställ.

Visa mer

Förening

Råck16 består av 231 lägenheter. Här erbjuds bl.a. gemensam takterrass, biorum, dygnet runt öppet gym och en mataffär.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Historia:
Vällingby var unikt redan på 50-talet då det byggdes. Vällingby, Sveriges första ABC-stad (dvs kombination Arbete, Bostad, Centrum), invigdes 1954 som "framtidsstaden" och blev på sin tid en förebild och fick stor uppmärksamhet, även internationellt.
Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Även idag omtalas Vällingby, där man lyckats bevara den charmiga 50-talsmiljön med inslag av ny modern arkitektur.
Modevaruhuset K:fem är Vällingby C senaste tillskott. K:fem, ritad av Gert Wingårdh, har erhållit ett flertal priser bla. Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona 2008.

Kultur och Nöjen
I Vällingby finns, vad man förmodar, världens största solur, och var man än rör sig i Vällingby går man på historisk mark med intressanta kulturinslag. Trappan, Vällingbyområdets kulturhus, anordnar allt från utställningar till intressanta föredrag.

Natur och Fritid
Invid knuten ligger Grimsta naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. Det är även gångavstånd till Mälarens strand med flera badplatser att välja bland, bland annat Kanaanbadet med sin sandstrand. Hela Vällingby omges av grönområden och fina blommande trädgårdar och parker i de olika områdena. Fina cykelbanor och gångvägar inbjuder till sköna utflykter. I närheten finns härliga bad utmed hela Hässelbyområdet och ut till Blackeberg. För den som föredrar bassängbad finns Vällingby Simhall och sommartid kan man gå till utomhusbassängen i Nälsta.

Kommunikation

Från Råcksta tunnelbanestation kan man komma på 1 min till Vällingby C eller på 27 min till T-centralen. I Vällingby City som ligger på lite längre gångavstånd finns ett flertal resealternativ. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City hittar du allt - för hela familjen. Här finns över 100 butiker, serviceställen, restauranger och caféer. I den omskrivna modegallerian K:fem, med det röda, speciella, taket, hittar man det senaste i modeväg som annars endast finns i city.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.