Såld lägenhet på Ålstavägen 21A i Barkarbystaden
Barkarbystaden

Ålstavägen 21A

Radhuskänsla i trygg bostadsrättsform, med naturen som granne

Såld

Radhuskänsla i trygg bostadsrättsform, med naturen som granne

Äntligen är en av dom attraktiva marklägenheterna med stor altan och uteplats till salu på Ålstavägen. Det optimala boendet för dig som drömmer om radhuslivet men inte riktigt vill ta det stora klivet. Här bor du tryggt i en bostadsrättsförening där värme och vatten ingår i avgiften. Ålstavägen är en dold pärla, som vi finner längst in i attraktiva Barkarbystaden. Det innebär att det finns närhet till all shopping, men du bor i utkanten av Barkarbystaden, med naturen som närmsta granne på en lugn gata utan trafik. Utsikten från bostaden är en del av naturreservatet Ålsta hage, dvs bli inte förvånad om det dyker upp en ko någon gång ibland, här betar nämligen en långhårig koras vid namn Highland cattle.

Bostaden är välplanerad och i bra skick, och har tre bra sovrum, badrum och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Men givetvis är det altanen och uteplatsen som lockar här. Altanen är tillräckligt stor för att rymma lounge-grupp, matbord och grillen. Här är det bara att njuta av att komma hem efter en lång arbetsdag, tända grillen, och sätta dig i loungen med något läskande att dricka, medan barnen eller hunden leker på gräsmattan. Bjud över vänner och familj, här får alla plats!

Parkeringsplats ingår i avgiften och finns i närheten. Det finns även ett tillhörande förråd precis utanför bostaden.

Att bo invid Barkarbystaden är att skapa ett enkelt liv för sig själv. Här finns ett enormt utbud av restauranger och butiker i Barkarby handelsplats. Här finns bland annat Barkarby outlet, systembolaget, flertalet gym, blomsterhandel m.m. Idag är det enkelt att ta sig till Barkarby pendeltågsstation och det finns även bussar till Jakobsberg centrum. Inom några år kommer tunnelbanan att börja rulla i Barkarbystaden. Som om det inte räckte angränsar Barkarbystaden till naturen i form av Järvafältet och dess fina naturreservat, där det finns bland annat hästgård, löpspår och även frisbeegolf. Mer centralt och perfekt än såhär kan man alltså inte bo.

Visa mer
Slutpris

3 175 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Altan

Utsikt

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Hall

Fasad

Övriga bilder