Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg) Michaela Holmgren (f.d. Forsberg) [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg.mäklare/Kontorschef

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

"Jag arbetar strukturerat och målmedvetet och strävar alltid efter att ge det lilla extra för att såväl köpare som säljare ska bli nöjda."

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 och är så glad att få arbeta i min hemkommun som ligger mig varmt om hjärtat - Järfälla. Jag har varit Järfällas mest anlitade mäklare i många år vilket känns fantastiskt kul! Under mina år som fastighetsmäklare har kvalité och förtroende varit mina ledord. Jag arbetar strukturerat och målmedvetet och strävar alltid efter att ge det lilla extra för att såväl köpare som säljare ska bli nöjda. Ingen försäljning är den andra lik, och väljer du att anlita mig kommer du aldrig att känna dig som en i mängden. Mina många rekommendationer och återkommande kunder är delvis anledningen till att jag fortfarande älskar mitt yrke efter så många år.

Vill du ha en fastighetsmäklare som genom stort engagemang och vinnarskalle alltid når högsta möjliga slutpris, hjälper dig tryggt genom hela processen och alltid sätter kunden i fokus? Kontakta mig så pratar vi igenom hur jag kan hjälpa just dig.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.