Axvägen 37 Viksjö
Viksjö

Axvägen 37

Äntligen en 5:a till salu, med stambytt badrum

Såld

Äntligen en 5:a till salu, med stambytt badrum

Trivsam och välplanerad 5:a i Viksjös lugna kvarter. Här finner du en riktig pärla i barnvänliga och lugna Viksjö! Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp, och stora sociala ytor. Pricken över I:t är verkligen den stora uteplatsen, som är belägen i perfekt sydvästläge, med sol från efter lunch och till kvällen. Uteplatsen rymmer matbord eller loungegrupp, gott om planteringsmöjligheter samt grill. Invändigt finns ett stort nyrenoverat kök med matplats, en gästwc (renoverat 2019 i föreningens stambyte), stort badrum med badkar och tvättavdelning (renoverat 2019 i föreningens stambyte), stort vardagsrum, 4 sovrum samt en klädkammare.

Området är populärt tack vare dess nära läge till allt du kan tänkas behöva. Centrum med Ica, systembolaget, apotek, vårdcentral, restauranger m.m. Busshållplats finns inom någon minuts avstånd från bostaden. Åt andra hållet tar du på dig promenadskorna och kliver rätt in i ett naturreservat som tar dig runt i vacker natur som mynnar ut i badplatser. Inom gångavstånd finns flertalet förskolor samt skolor.

Visa mer
Slutpris

3 055 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.