Mandolinvägen 9 Viksjö
Viksjö

Mandolinvägen 9

Utbyggt radhus med 4 sovrum i barnvänliga och naturnära Viksjö

Såld

Utbyggt radhus med 4 sovrum i barnvänliga och naturnära Viksjö

Äntligen får jag presentera detta fina utbyggda radhus i mitt eget älskade barndomsområde Viksjö. Bostaden är utbyggd och är en av få radhus i området som erbjuder 4 sovrum (med möjlighet till 5) samt ett extra allrum. I övrigt finns här kök, hall, tvättstuga, gott om förvaring, stort vardagsrum, wc och badrum. Baksidan ligger i soldränkt sydvästläge och erbjuder sol i stort sett hela dagen. Gräsmattan är alldeles lagom stor för att ha plats för lek för barnen eller hunden, men precis lagom för att skötseln inte ska ta över vardagen.

Givetvis finns det även ett garage som medföljer huset. Garaget har väggar mot grannarna intill så att det är helt separat. Här finns plats för en bil, och det finns även laddare för elbil installerad. Garaget är så pass stort att det även här finns ett förråd. Tack vare att det finns garage i länga är det knappt några bilar som åker omkring i området, så det är fritt fram för hundar, katter och barn att leka fritt.

Viksjö är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, bad, centrum och kommunikationer. Läget är idealiskt för småbarnsföräldrar, ca 300m från bostaden finns närmsta förskola och Fjällenskolan med årskurs F, 1-9, och det är en helt bilfri promenad genom husområdet för att komma till förskolan och skolan. Det finns också gott om lekplatser samt fotbollsplaner i området. Närmsta busshållplats finns 200m från bostaden, som tar dig till pendeltåget. Direkt intill husområdet finns det lokala restaurangutbudet för den som vill ta med sig god mat hem. Här finns även en kiosk och en härligt välsorterad köttbutik, för den som vill ha något extra gott på grillen.

Visa mer
Slutpris

5 220 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.