Bolinder Strand

Birger Dahlerus Väg 5

Fin 3:a i Bolinder strand!

SÅLD

Fin 3:a i Bolinder strand!

Förhandsvisning erbjuds, kontakta mäklaren för mer information. Välkommen till denna fina lägenhet ett stenkast från Mälarens glittrande vatten i det bästa området som finns - Bolinder strand! Här finner vi en 3:a som präglas av ett härligt ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning. Den stora balkongen om 6kvm erbjuder gott om plats för loungesoffa eller matbord, blickandes ut över innergården och har härlig eftermiddagssol. Vardagsrummet är stort och ligger i öppen social planlösning mot kök och matplats. Köket är rymligt och matplatsen rymmer matbord för 6 personer med enkelhet. Sovrum 1 är stort och har plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Sovrum 2 är av perfekt storlek för att kunna användas som ett barnrum eller arbetsrum. I övrigt finns också ett fräscht badrum med tvättmaskin samt torktumlare, och en hall med förvaring. Ytterligare förvaring finns i en stor klädkammare, samt i ett källarförråd utanför bostaden i samma byggnad.

Till Bolinder strand flyttar den som söker ett luftigt och kvalitativt boende. Den som önskar att hemmet ska vara bekymmersfritt och underlätta vardagen. När man åker under bron in i Bolinder strand infinner sig en alldeles särskild känsla. Ett lugn och en harmoni som är unikt för bara Bolinder strand. Dom som flyttar dit stannar generellt där väldigt länge, och det är just för att det är en livsstil. Naturen, närheten till vattnet, badet, samt Kallhäll centrum gör att du aldrig behöver sakna något.

Området Bolinder är beläget i Kallhäll med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburne tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast några fotsteg från bostaden finns en lång promenadväg längs med Mälaren. Så hur blir det efter arbetsdagen, ska du ta med dig badkläderna till badet, picknickkorgen till klipporna vid vattnet eller ska du gå till båtbryggan och ta en bit mat och titta på solnedgången? Eller kanske åka ut en sväng med båten eller kanoten?

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.