Jakobsberg

Minutgränd 19

Gavel3:a i bra skick och renoverat kök och badrum!

SÅLD

Gavel3:a i bra skick och renoverat kök och badrum!

Äntligen en gavel3:a i Wibbla Äng ute till salu! Ett guldkorn som inte dyker upp så ofta för den som önskar lite mer. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck samt en genomtänkt planlösning. På den soldränkta balkongen njuter du av morgonkaffet i solens värmande strålar och blickar ut över grönskan utanför. Lägenheten är insynsskyddad och har bara en angränsande granne bredvid så här bor du verkligen ostört. Dessutom erbjuds här ett hemtrevligt hem där det bara är att flytta in. I badrummet lovar jag att du kommer att vilja spendera mycket tid - renoverat 2019 i ett stilrent utförande med en touch av orientalisk design, givetvis med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Köket är även det renoverat, 2016-2017, och är av märket Ballingslöv. I köket finns också matplats invid fönster. Vardagsrummet är stort och har ett magiskt ljusinsläpp tack vare dom stora fönsterpartierna i två väderstreck. I övrigt finns två sovrum av bra storlek och en stor hall med ypperlig förvaring i en stor garderob med skjutdörrar.

För den som vill göra om bostaden till 4rok finns möjligheter just för gavelläget, se alternativ planlösning under bilder. Källarförråd medföljer bostaden och finns i källaren i samma hus. Tvättstuga finns också i källaren, samt föreningens gym och bastu.

Bostaden är belägen i Brf Wibbla Äng som är en välskött förening med en mycket god ekonomi. Även fast man har gjort det mesta av större underhåll på husen, kan man fortfarande hålla en av de lägre månadsavgifterna per kvm i Järfälla. Föreningen har under senare tid renoverat fasader, balkonger, portuppgångar och entrédörrar. Man har bytt ut alla fönster till nya isolerglas, man har renoverat stammarna genom relining, efter fönsterbytet genomfördes ventilationsrenovering. Även allmänna ytor såsom gårdar, flertalet lekplatser, tvättstugor är mycket välskötta. Föreningens medlemmar kan också njuta av en egen bastu. För den som vill hålla sig i god form är det bara att ta trapporna ner till gymmet.

Visa mer
Slutpris

2 510 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.