Kallhäll

Emaljvägen 4A

Charmig och välplanerad 1:5a med balkong!

SÅLD

Charmig och välplanerad 1:5a med balkong!

Som mäklare får man ibland äran att förmedla en lägenhet som hjärtat klappar lite extra för, och det är precis så för denna pärla på Emaljvägen 4a. Anledningen är enkel och kan sammanfattas med två ord: charm och hem. Den här lägenheten känns verkligen som ett hem, ett hem som kommer att ta hand om dig när du kommer hem efter en stressig dag på jobbet och får dig att varva ned. Charmen är påtaglig med originalgolv och vissa originaldetaljer bevarade, som definitivt bidrar till den där härliga hemma-känslan. Något som också bidrar är givetvis den vackra omgivningen utanför. Dubbeldörrar i allrummet öppnar upp mot balkongen som får det att kännas som att man är ett med naturen. På sommaren öppnar man upp dörrarna och låter ljudet från fågelkvittret från skogen utanför fylla lägenheten och solens strålar leta sig in och värma.

Här erbjuds en hall med förvaring i platsbyggda garderober. Vidare finns ett renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. I allrummet finns gott om plats för en stor soffa, samt en sovalkov som enkelt kan skärmas av mot vardagsrummet. I köket finns plats för matbord invid fönstret med utmärkt utsikt över grönskan.

Belägen i eftertraktad förening som har gjort alla stora renoveringarna redan och har god ekonomi! Endast några minuter till Kallhäll Centrum samt Mälarens fina promenadväg längs med vattnet.

Visa mer
Slutpris

1 580 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.