Önologgatan 1, 9 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Önologgatan 1, 9 tr

Drömtvåa med ett toppläge på kajen!

Såld

Drömtvåa med ett toppläge på kajen!

ÄGARLÄGENHET MED ALLA RÄTT!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga ägarlägenhet med magisk utsikt och balkong längs med lägenheten i två väderstreck. Direkt när du kliver in genom dörren är det en känsla av lyx som måste upplevas på plats. Här bor ni insynsskyddat med en svårslagen utsikt mot vattnet i alla rum. Lägenheten har en stor inglasad balkong om ca 15 kvm i syd/väst läge med sol hela dagen samt utsikt mot Årstaviken, Södermalm och söderort med två utgångar. På vårkanten utvidgas lägenheten till ca 68 kvm golvyta och nuvarande ägaren utnyttjar balkongen mer än invändigt under det varma halvåret. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en exklusiv känsla tack vare alla tillval. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och funktionellt sovrum. Gott om förvaring genom garderober samt en walk in closet. Fräscht påkostat badrum i modern stil med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och i den enda byggnaden som erbjuder ägarlägenheter. Högst upp i tornet finns en gemensam takterrass i anslutning till en gemensamhetslokal. Ägaren har bland annat investerat i följande: platsbyggd trall på balkongen av Sydamerikansk trall (Cumaru), klinker i hallen, många påkostade tillval i badrummet, enstavsparkett från Kährs och flertalet tillval i för att lyfta köket.

En ägarlägenhet är som ett radhus på höjden där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Det innebär låga fasta kostnader samt att du som ägare har frihet att hyra ut din bostad utan tillstånd eller sälja den till vem du vill. Det är möjligt att sälja till så väl juridiska som fysiska personer. Genom detta koncept betalar du inte för några gemensamma lån till en bostadsrättsförening vilket gör att månadsavgiften blir betydligt lägre än i en traditionell bostadsrättsförening. K7 Liljeholmskajen samfällighetsförening har bildats för förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Samfällighetsföreningen hanterar delade resurser som exempelvis trapphus, hissar, fasader, avlopp och gemensamma takterrassen.

Liljeholmskajen är ett lugnt området utan genomfartstrafik. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang samt padelbanor i bergrummet - hur coolt?

Månadsavgift till samfälligheten är: 1242 kr (Inkl. uppvärmning, drift och underhåll) betalas till en samfällighetsförening.

Missa inte denna investering!

Visa mer
Slutpris

6 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.