Sjöviksvägen 39, uteplats! Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 39, uteplats!

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga egna uteplatsen. Uteplatsen är in mot innergården och har en härlig utsikt över Årstaviken. Det är som en oas på sommaren och säljarna hänger mer där än i lägenheten på sommarhalvåret. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom garderober, fräscht badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger lugnt belägen!

Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Föreningen har investerat i en energiinvestering med värmeåtervinning via frånluftsfläktar, solceller samt värmeåtervinning via Hemköps kylanläggning. Detta för att minska föreningens uppvärmningskostnader.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Missa inte denna lägenhet!

Visa mer
Slutpris

3 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Emelie Röpke

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.