Fredsborgsgatan 36, 2 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Fredsborgsgatan 36, 2 tr

Genomgående trea med dubbla balkonger!

Såld

Genomgående trea med dubbla balkonger!

VACKER TREA MED MÅNGA FÖRDELAR!

* Två balkonger
* Ytterst välplanerad bostads
* Stabil förening
* Garage i huset med lediga platser
* Kort promenad till alla populära restauranger
* I närheten ligger en av Stockholms bästa matbutiker
* Här bor du intill fina Årstaviken, Södermalm och flertalet skolor
* 4 stycken kommersiella lokaler som skapar starkt kassaflöde

Välkommen till denna fantastiska trea som erbjuder genomgående hög standard, tilltalande öppen planlösning! Härligt ljus bostad med härlig känsla tack vare stora fönster och rymliga ytor. Lägenheten bjuder in till umgänge genom sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i anslutning till varandra. Bostadens knytpunkt är ett påkostat kök från Vedum med bekvämligheter så som separat kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor. Dessutom finns två rymliga sovrum och ett stort badrum med stilrena materialval - dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Välkommen till ditt nya hem!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.