Tvingvägen 32, 1 tr Telefonplan
Telefonplan

Tvingvägen 32, 1 tr

Såld

Välkomna till denna ljusa och optimalt planerade trea attraktivt belägen i idylliska Telefonplan/Hökmossen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, ett insynsskyddat läge samt en generös takhöjd. Bostaden är belägen på en av Hökmossens mest eftertraktade adresser, med närhet till kommunikationer och trevlig utsikt. Vidare erbjuds ni ett funkis kök, ett modernt och stambytt badrum, två rymliga sovrum samt ett ordentligt vardagsrum. Lägenheten används idag som en fyra, men är en trea i grunden och möjligheten finns att öppna upp till matsalen. Till lägenheten tillhör två källarförråd. En kort promenad på några minuter så är ni vid Telefonplans tunnelbana som sedan tar er vidare till Södermalm på 5 minuter och T-centralen på 13 minuter.

Brf Smältrullen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 72 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyresrätter vilket innebär ett stort dolt kapital. Det finns även 12 lokaler/förråd som hyrs ut. Föreningen bildades 2010 och äger marken. Enligt årsredovisningen för 2020 finns ca 8 miljoner kronor i kassan och belåningen ligger på låga 6453 kr/kvm. Föreningen har en gemensam tvättstuga på Klensmedsvägen 5-7 som är mycket välutrustad. Det finns även utrymme för cykelförvaring. I övrigt har föreningen grönskande gårdar med planteringar, sittgrupper och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Telefonplan/Hökmossen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du paradgatan Tellusborgsvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt gym med mera.

Varmt välkommen till en bostad att trivas i!

Visa mer
Slutpris

3 425 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.