Flygelgatan 4 HÄGERSTEN
HÄGERSTEN

Flygelgatan 4

Såld

Välkommen till denna härliga ljusa etta i attraktiva Telefonplan/Midsommarkransen! Här erbjuds en toppfräsch och välplanerad 1:a. Bostaden utmärker sig med stora fönster från golv till tak som låter ljuset flöda in fritt, ett modernt kök, ett fräscht badrum och en solig balkong. Tillgång till takterrass med milsvid utsikt!

Här bor ni i ett prisbelönt hus från 2012 med alla tänkbara bekvämligheter såsom diskmaskin, källarförråd, golvvärme och hiss i fastigheten. Telefonplan/Midsommarkransen är ett oerhört attraktivt område med många omtyckta restauranger bl a Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgarköket och Restaurang Landet. Du bor med gångavstånd till mysiga Vinterviken där du har flera badbryggor, klippor, båtplatser, ekologiskt trädgårdscafé samt festvåning i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. En härlig oas att koppla av på under sommarhalvåret.

På samma gata finns ICA Supermarket med generösa öppettider 7-23 samt nära till all övrig service vid COOP Västberga som förutom mataffär även har Systembolag, McDonalds, Rusta och Apotek. Du har endast 100 meter till Mitt Gym som ligger på Tellusborgsvägen 90 och det finns SATS och populärt klättercenter vid Telefonplan.

Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad sedan är ni på Södermalm på 5 minuter och T-centralen på 13 minuter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Linda Lewin

Linda Lewin

Franchisetagare/Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.