Sjöviksvägen 140 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 140

Exklusiv tvåa med en av kajens bästa utsikter!

Såld

Exklusiv tvåa med en av kajens bästa utsikter!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - först till kvarn!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga tvåa med en av kajens bästa utsikter. Här bor ni insynsskyddat med en svårslagen utsikt mot vattnet i alla rum. Lägenheten har en stor inglasad balkong om ca 16 kvm i västerläge med utsikt mot Årstaviken samt Södermalm. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en hög standard. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök. Rymligt och funktionellt sovrum. Gott om förvaring genom garderober samt en walk in closet. Fräscht badrum i modern stil med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i den överlägset finaste byggnaden ritad av arkitekten Gert Wingårdh.

Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Brohuset. Föreningen består av 162 stycken välplanerade lägenheter. Föreningens ekonomi är väldigt bra och de har en aktiv styrelse. Belåningen i föreningen är ca 10 000 kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage i bergrummet, cykel- och barnvagnsrum samt från den nionde våningen har man direkt tillgång till Årstabroarna. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass som medlemmarna kan njuta av, takterrassen vetter ut mot Årstaviken.

Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang samt padelbanor i bergrummet - hur coolt?

Missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.