Buteljgatan 30, 6 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Buteljgatan 30, 6 tr

Såld

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga tvåa med kajens bästa utsikt - direkt när du kliver in genom dörren ser du Årstaviken. Här bor ni insynsskyddat med en svårslagen utsikt mot vattnet i alla rum. Lägenheten har en stor balkong med utsikt mot Årstaviken samt Södermalm. Bostaden ligger attraktivt belägen på kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök. Det finns gott om förvaring i en stor walk-in-closet som du enkelt kan göra om till ett extra arbetsrum/gästrum om så önskas. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och en arbetshörna. Fräscht badrum i modern stil med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen, i en förening med väldigt många fördelar.

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Sjövikstorget som har en mycket god ekonomi. Föreningens lån har nyligen omförhandlats till en väsentligt lägre ränta vilket lett till sänkta månadsavgifter för samtliga boenden. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Föreningen har också precis investerat i ett extra snabbt bredband (1 000 Mbit/sek) vilket underlättar för den som jobbar hemifrån. Till ditt förfogande finns en mysig innergård, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt övernattningslägenhet med pentry. I källarplanet ligger garaget som nås direkt från hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till 63 parkeringsplatser och här finns även laddstolpar för elbilar.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.