Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 35

Lummigt belägen funkisetta mitt i idylliska Lm-staden

SÅLD

Lummigt belägen funkisetta mitt i idylliska Lm-staden

Charmig och genomgående etta (möjlig tvåa) i Midsommarkransen/Telefonplans idylliska kvarter. Här bor ni i lugnt och stilla läge på mysig gata i kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Bostaden utmärker sig med ett fint kök med diskmaskin, ett stilrent badrum och ett rum med sovdel mot lummig och grön bakgård som erbjuder sittplatser och grillmöjligheter sommartid. Vidare erbjuds genomgående ekparkettgolv, ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt en generös takhöjd om ca 2,70 m vilket ger bostaden en härlig känsla av luft och rymd.

Stor stabil förening med god ekonomi och en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Kransbindarvägen bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 720 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.