Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 23, vån 1

GAVELLÄGE - GRÖNSKANDE UTSIKT - TOPPSKICK!

SÅLD

GAVELLÄGE - GRÖNSKANDE UTSIKT - TOPPSKICK!

VACKERT RENOVERAD GAVELTVÅA I TOPPSKICK! Låt dig förälskas i denna bostadsdröm i mysiga Midsommarkransen. Här erbjuds ett hem med riktig WOW-faktor! Den öppna planlösningen tillsammans med gavelläget och fönster i tre väderstreck ger bostaden ett ljusflöde utöver det vanliga! Vidare har bostaden totalrenoverats samtidigt som de charmiga detaljerna från byggåret varsamt bevarats. Modernt kök med släta grå luckor, bänkskiva i marmor och gott om plats för större matgrupp. Snyggt renoverat badrum med tvättmaskin och genomgående vackra ytskikt genom plankgolv i furu och väggar målade i behagliga kulörer.

Stor stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 210 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.