Såld lägenhet på Ågatan 14 i Bällstaån
Bällstaån

Ågatan 14

Oslagbar 3:a i insynsskyddat läge med fantastisk utsikt över Bällstaån!

Såld

Oslagbar 3:a i insynsskyddat läge med fantastisk utsikt över Bällstaån!

Varmt välkommen till Ågatan 14! Ett hem som erbjuder fantastiskt ljusinsläpp kombinerat med högsta kvalitet och smakfull design!

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i bästa läge på attraktiva Ågatan med utsikt över Bällstaån. Tack vare stora fönsterpartier, ett fritt läge samt väldisponerade ytor skapas en miljö att leva och trivas i! Det insynsskyddade läget och placeringen i huset ger en otrolig utsikt som måste upplevas på plats. Vidare genomsyras lägenheten av ljus och social atmosfär med tilltagna ytor. Bostaden har en inglasad balkong i sydvästligt läge med sol från morgon till nedgång. För komfort och kvalitet har du allt som önskas. Dels är köket helt nyrenoverat med full maskinell utrustning samt ett nyrenoverat badrum med samtliga bekvämligheter. Därtill finns golvvärme i både hall och badrum.

Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs promenadstråken kring Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.