Reg. fastighetsmäklare

Olivier Hoho

"Genom att vara hängiven till min yrkesroll och ständigt sträva efter att vara den bästa fastighetsmäklaren jag kan vara, hamnar mitt fokus på att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer."

Jag är enormt stolt över att få kalla det här min profession men det som betyder mest är att få följa människor genom deras livs största affär och förtroendet som det innebär.

Mina tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen har gjort att jag värdesätter kundservice otroligt högt där alla mina kunder ska känna sig väl omhändertagna. Genom att vara hängiven till min yrkesroll och ständigt sträva efter att vara den bästa fastighetsmäklaren jag kan vara, hamnar mitt fokus på att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer.

Med ett målinriktat tillvägagångssätt, stort engagemang och problemlösning kan jag se till att vi genomför en trygg och smidig affär med bästa resultat och dig som nöjd kund i slutändan!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.