Olivier Hoho
Olivier Hoho Olivier Hoho [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Olivier Hoho

"Med ett målinriktat tillvägagångssätt, stort engagemang och problemlösning kan jag se till att vi genomför en trygg och smidig affär med bästa resultat och dig som nöjd kund i slutändan."

Jag är enormt stolt över att få kalla det här för min profession men det som betyder allra mest är att få följa människor genom deras livs största affär och förtroendet som det innebär.

Mina tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen och elitidrott har gjort att jag värdesätter kundservice otroligt högt där alla mina kunder ska känna sig väl omhändertagna men även att vi ska sikta på bästa möjliga resultat. Genom att vara hängiven till min yrkesroll och ständigt sträva efter att vara den bästa fastighetsmäklaren jag kan vara, hamnar mitt fokus på att ge både säljare och köpare den tryggheten som behövs för att hitta affär.

Med ett målinriktat tillvägagångssätt, stort engagemang och problemlösning kan jag se till att vi genomför en trygg och smidig affär med bästa resultat och dig som nöjd kund i slutändan!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.