Såld lägenhet på Kratsbodavägen 44D, vån 5/5 i Bromma
Bromma

Kratsbodavägen 44D, vån 5/5

Etagelägenhet med privat takterrass om 78 kvm i västläge med bubbelpool!

Såld

Etagelägenhet med privat takterrass om 78 kvm i västläge med bubbelpool!

Exklusiv bostad inklusive privat takterrass med bubbelpool. Takterrassen vetter i attraktivt västläge och här kan du njuta av oslagbar eftermiddag- och kvällssol. Utöver takterrassen erbjuder också lägenheten två balkonger, en med förmiddagssol och en med eftermiddagssol. Lägenheten karaktäriseras av sitt fria och insynsskyddade läge, exklusiva materialval, stora fönsterpartier och ytterst välplanerade ytor. Utrustat med ett stort badrum med smakfulla materialval och en gäst-wc. God förvaring genom både förråd i anslutning till takterrassen samt i källarplan. Ett hem att trivas i!

Stark förening som utöver årsavgifter genererar goda intäkter om ca 2.8mkr/år tack vare föreningens lokaler och garage. Här lever ni det bekväma livet: spendera sommarkvällar på er egna takterrass sittandes i bubbelpoolen, slipp nyckel med elektroniskt dörrlås, ta hissen ner till gymmet eller garaget, strosa ner till Sundbybergs myllriga stadsliv med kommunikationer av alla dess slag eller ta en promenad till närliggande Bromma Blocks. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

8 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Takterrass

Kök

Vardagsrum

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum & WC

Bostadsinfo

Planlösning