Sundbyberg

Mjölnerbacken 65

Härlig 3:a med stilrena materialval och fina vyer över grönska!

BUDGIVNING PÅGÅR

Härlig 3:a med stilrena materialval och fina vyer över grönska!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till Mjölnerbacken 65! En vacker och kvadratsmart 3:a med stilrena materialval och härliga sociala ytor.

Bostaden erbjuder en härlig atmosfär med väl tilltagna ytor, Fint ljusinsläpp och en perfekt kombination av komfort och kvalitet. Tack vare bostadens placering bor du i ett område som präglas av grönområden och mysiga promenadstråk. Från bostadens samtliga rum har du dessutom fina fönsterpartier som skapar beundransvärda utsikter. Vidare erbjuder bostadens balkong en härlig eftermiddags - och kvällssol som ligger emot den lugna innergården. Fantastiska paneler med spotlights lyser upp denna ljusa bostad. Optimala förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare i hallen, samt gott om förvaring i kök. Stilrent badrum med samtliga bekvämligheter och golvvärme för extra komfort. Till lägenheten ingår dessutom 1000/1000 Mbit. Lugnt läge i omtyckt Brf och endast några min till T-bana & Rissne centrum! En bostad utöver det vanliga!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 3 050 000 kr
 • Boarea: 79 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 5, hiss finns
 • Avgift: 3 634 kr Ink värme, vatten, kabel-TV (digitalt basutbud från Comhem), källarförråd samt bredband från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit.
 • Förening: Brf Vikingen 6
 • Byggnadsår: 1986
 • Område: Sundbyberg, Sundbyberg
Högsta BUD

2 700 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Mjölnerbacken 65

 • Nära grönområden!
 • Ett stenkast från tunnelbanan!
 • Balkong ut mot lugn innergård!
 • Fint renoverad!

Hall

Ljus och inbjudande hall med entré från säkerhetsdörr. Trevligt lyster och goda avhängningsmöjligheter. Här välkomnas man av en karaktärsstark ekparkett och nymålade väggar. Vidare löper det vackra golvet in till bostadens samtliga rum. Från hallen når man badrummet och vidare in till vardagsrummet. Härifrån når man även bostadens rymliga klädkammare samt kök och ett av sovrummen. Läcker panel med nedfällda spotlights lyser upp hallen.

Visa mer

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum med generösa ytor där det bjuds på trevligt ljusinsläpp från ett flertal fönster i linje samt utgång till bostadens rymliga balkong. Tack vare den generösa ytan får man här gott om olika möbleringsalternativ som rymmer ett större soffarrangemang, matplats, tv-möbel, soffbord samt fåtölj och annat om så önskas. Nymålade väggar och ett vackert nylagt golv som löper vidare genom hallen.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong i härligt solläge med eftermiddagssol. Balkongen är belägen mot den trevliga innergården med trevlig vy. På golvet ligger praktisk trätrall och här finns gott om utrymme för utomhusmöblemang med soffgrupp och bord.

Visa mer

Kök

Tilltaget och stilrent renoverat IKEA-kök anpassat för middagar och matlagning. Inrett i en smakfull stil med god förvaring genom stort antal över- och underskåp, lyxigt mosaikkakel som stänkskydd ovan arbetsbänk i mörkare kulör, bra med arbets-/avlastningsytor och stort fönsterparti. Stilren diskho smälter in med den robusta arbetsbänken. Här finns det gott om utrymme för matplats för upp till 6 personer. Köket har en hög standard på maskinell utrustning bestående av; integrerad diskmaskin, stilrent nedfälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt kyl och frys i full storlek. På golvet ligger slitstark klinker i gråare nyans som snyggt smälter in med köksluckorna. Ett kök utöver det vanliga!

Visa mer

Sovrum 1

Rymligt & ljust master-bedroom med plats för större dubbelsäng ,sängbord och även annat om så önskas. Ljusmålade väggar och vackert parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 2

Rymligt sovrum idag nyttjas som barnrum men kan med fördel användas som arbetsrum, mediarum eller annat. Gott om utrymme för garderobslösning och förvaring. Här har man även ett generöst fönsterparti som tillför trevligt ljusinsläpp.

Visa mer

Badrum

Stilrent renoverat och fräscht badrum med fantastiska materialval. På väggarna ligger stora vackra kakelplattor i ljusare kulör med fondvägg av mörkare mosaik som stilrent skär genom det ljusa. Ett badrum med hög standard som är utrustat med stilrent handfat & kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, wc och kombimaskin för tvätt och tork samt takdusch. För extra komfort finns golvvärme.

Visa mer

Klädkammare

Hemtrevlig och renoverad klädkammare. Gott om rymd för diverse klädförvaring och även för annat om så önskas.Smarta förvaringslösningar och snygga ytskikt. Här har man samma läckra golv som i hallen och vitmålade väggar. Bostaden har även ett separat källarförråd.

Visa mer

Bostadsinfo

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett rymligt källarförråd om ca 6kvm.

KABEL-TV OCH INTERNET
Internet / bredband via Bahnhof 1000/1000 Mbit ingår och kabel-tv via Comhem (basutbudet för Kabel-tv ingår i avgiften).

GEMMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel-/barnvagnsrum utanför porten.
Fräsch tvättstuga i port 67.
Föreningslokal/övernattningslägenhet.
Härligt grön gård.
Parkering i samfällt P-hus.

PARKERING
Parkeringshuset Lidret hör till samfälligheten (Vikingens SFF) och sköts av Deloitte, tel. 075-246 46 20 eller backoffice@deloitte.se . För att ställa dig i kö, kontakta Deloitte och meddela att du önskar ställa dig i kö till parkeringshuset Lidret på Mjölnerbacken. Kostnad: 500 kr/mån för uteplats och 688 kr/mån för bur i kallgarage.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,9225 %

Föreningen

Namn
Brf Vikingen 6
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
134 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Vikingen 6 består av ca 134 lägenheter varav 19 är hyresrätter. Överlåtelse- och pantsättningsavgift får tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgiften får högst uppgå till 2,5% och pantsättningsavgiften till 1% av gällande basbelopp. Avgifterna skall betalas på det sätt styrelsen bestämmer. Delat ägande medges förutsatt att ägarna bor i bostaden, dock kan medlemskap beviljas till föräldrar som köper tillsammans med ett barn utan att föräldrarna har krav på sig att själva bo i bostaden. Detta kan exempelvis se ut så att två föräldrar köper tillsammans med sitt barn och har en ägarfördelning på 45/45/10%. Juridisk person godkännes ej Ingen förändring av avgiften under 2021. Framtida avgiftsförändringar kommuniceras normalt sett i början av respektive år. För mer information se föreningens hemsida: www.brfvikingen6.se
Information om månadsavgiften
Ink värme, vatten, kabel-TV (digitalt basutbud från Comhem), källarförråd samt bredband från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit.
Tv och Bredband
Bahnhof – gruppavtal för bredband 1000 / 1000 Mbit finns, ingår i månadsavgiften. TV, IP-telefoni och andra tjänster tecknas separat av respektive boende Comhem/Tele 2 – digitala basutbudet ingår i månadsavgiften. Övriga kanaler och tjänster tecknas separat av respektive boende.
Parkering
Föreningen äger 1/7 del av gemensamhetsanläggningen vid namn Lidret 1. Detta är ett parkeringshuset med ca 375 platser och det finns parkering i låst bur, parkering under tak och parkering under öppen himmel. Parkeringshuset har 9 våningar och två infartsportar. För att kunna komma in och ut ur garaget måste du skriva på ett hyresavtal som inkluderar digital nyckel. Till dessa finns en separat kö och för att se priser vänligen besök: http://lidret.se/p-platser-att-hyra/
Övrigt
Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för sammanträden, tillställningar & övernattningsrum. Priset är 300kr/dygn. Max 7 dagar i följd och ej mer än fyra (4) veckor per år.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2009 Värme- och vattensystem, underhåll 2009 Ventilation underhåll 2010-2011 Tvättmaskiner 2010 Energideklaration 2012 Uppfräschning tvättstuga 2013 Stamspolning 2013 OVK 2013 Ny torktumlare 2016 Beskärning av två träd på gården 2016 Byte av filter fläktar 2016 Hissbesiktning av alla hissar samt åtgärder 2016 OVK/luftflödesmätning 2016 Staket runt uteplatsen vid föreningslokalen 2016 Återisolerat vvs-ledningar i undercentralen 2016 Byte av undercentral 2018 Trapphusen färdigrenoverade 2019 Hissrenovering 2020 Ventilationsaggregat och styrutrustning för ventilation byte

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1986
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
3 050 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,233%
Högsta bud
2 700 000 kr
Pantsatt
Ja

DRIFT

DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-12-02

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.