Stora Ursvik

Brännarvägen 5

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Varmt välkommen till Brännarvägen 5! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet i kombination med levnadsstandard av kvalité.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva Ursvik bästa 2:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av en vacker ekparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Balkongen sträcker sig vackert längs den karaktärsstarka träfasaden med solen som faller in under eftermiddag och kväll, här är du dessutom högst upp i huset vilket i sin tur ger en fri och beundransvärd utsikt. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av privatvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 55 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3, hiss finns
  • Avgift: 3 198 kr inkl värme, VA (varm+kall)
  • Förening: Brf Ursvik 6
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Brännarvägen 5

Hall

Redan vid första klivet in skapas intrycket av en bostad med charm och kvalité. Här har du väl utvald inredning i stilenlig design som passar perfekt med de sobra tonerna till väggar och den karaktärsstarka parketten. Från entrén erbjuds ett vackert ljusinsläpp från vardagsrum och sovrum, direkt till höger finns även praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderob och vidare in finner du klädkammaren.

Visa mer

Arbetsrum/Klädkammare

Till bostaden finns en stor klädkammare som i dagsläget disponeras som en avskild arbetsplats. Här har färger och material inte bara valts ut av praktiska orsaker utan även för att skapa ett arbetsrum att trivas i. Tack vare god förvaring i övriga delar av hemmet disponeras den på bästa sätt som ett arbetsrum.

Visa mer

Kök

Stilrent och fullutrustat kök från Vedum. Tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrum rymmer du här många nära och kära. Köket bjuder på moderna snickerier i ljusgrå nyans, mjukstängande lådor och luckor samt följande utrustning: kyl/frys, induktionsspis, ugn, diskmaskin och mikro. Stilren grå bänkskiva med vitt blankt storkakel över bänkinredningen. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Ljust och stilrent badrum med kakel i vitt och golv i gråa keramiska plattor. Förutom wc, tvättställ med kommod, torkställning, vikbara duschväggar och dusch är badrummen utrustade med en kombinationsmaskin (tvättmaskin + torktumlare) från Siemens. Badrummet har även komfortgolvvärme.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med plats för både dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och förvaring via skjutdörrsgarderob. Ekparkettgolv och målade väggar.

Visa mer

Vardagsrum

I hjärtat av denna fantastiska bostad har vi vardagsrummet, en plats för sociala tillställningar och mysiga middagar. Här skapas verkligen en atmosfär som får dig att njuta av tillvaron tillsammans med vacker utsikt, stora fönsterpartier och helhet som skapar känslan av ett hem. Vardagsrummet är dessutom lättmöblerat med alltifrån matplats, soffgrupp och byråer. Tillsammans med detta, den öppna planlösningen och direkt utgång till balkongen får du en komplett 2:a, allt för högsta trevnad.

Visa mer

Balkong

Välkommen till bostadens riktiga pärla, balkongen! Denna härliga balkong är på hela 8 kvm och nås från vardagsrummet. Tack vare placeringen högst upp i huset har du en fantastisk eftermiddags- och kvällssol med beundransvärda utsikter. Som du kan se finns dessutom ingen insyn från närliggande fastigheter. Här kan du blicka över takåsar, grönska och den mysiga innergården, minst sagt en plats att trivas i!

Visa mer

Bostadsinfo

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarvåningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Finns även rum med miljöstationer för sopsortering.

PARKERING
Garage under huset, 15 platser. 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

INTERNET/KABEL-TV
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Varje enskild bostadsrättsinnehavare väljer själv bland ett stort utbud och debiteras separat.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.