Brännarvägen 5 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Brännarvägen 5

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Kommande

Ursviks bästa 2:a - Oslagbar balkong med utsikt och solläge som heter duga!

Varmt välkommen till Brännarvägen 5! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet i kombination med levnadsstandard av kvalité.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva Ursvik bästa 2:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av en vacker ekparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Balkongen sträcker sig vackert längs den karaktärsstarka träfasaden med solen som faller in under eftermiddag och kväll, här är du dessutom högst upp i huset vilket i sin tur ger en fri och beundransvärd utsikt. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av privatvisning!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Boarea: 55 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 3, hiss finns
 • Avgift: 3 198 kr inkl värme, VA (varm+kall)
 • Förening: Brf Ursvik 6
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Brännarvägen 5

 • Öppen planlösning!
 • Adress i lugnt läge
 • Fantastisk innergård.
 • Garage under huset, plats för elbilar!
 • Stort miljötänk.

Hall

Redan vid första klivet in skapas intrycket av en bostad med charm och kvalité. Här har du väl utvald inredning i stilenlig design som passar perfekt med de sobra tonerna till väggar och den karaktärsstarka parketten. Från entrén erbjuds ett vackert ljusinsläpp från vardagsrum och sovrum, direkt till höger finns även praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderob och vidare in finner du klädkammaren.

Visa mer

Arbetsrum/Klädkammare

Till bostaden finns en stor klädkammare som i dagsläget disponeras som en avskild arbetsplats. Här har färger och material inte bara valts ut av praktiska orsaker utan även för att skapa ett arbetsrum att trivas i. Tack vare god förvaring i övriga delar av hemmet disponeras den på bästa sätt som ett arbetsrum.

Visa mer

Kök

Stilrent och fullutrustat kök från Vedum. Tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrum rymmer du här många nära och kära. Köket bjuder på moderna snickerier i ljusgrå nyans, mjukstängande lådor och luckor samt följande utrustning: kyl/frys, induktionsspis, ugn, diskmaskin och mikro. Stilren grå bänkskiva med vitt blankt storkakel över bänkinredningen. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Ljust och stilrent badrum med kakel i vitt och golv i gråa keramiska plattor. Förutom wc, tvättställ med kommod, torkställning, vikbara duschväggar och dusch är badrummen utrustade med en kombinationsmaskin (tvättmaskin + torktumlare) från Siemens. Badrummet har även komfortgolvvärme.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med plats för både dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och förvaring via skjutdörrsgarderob. Ekparkettgolv och målade väggar.

Visa mer

Vardagsrum

I hjärtat av denna fantastiska bostad har vi vardagsrummet, en plats för sociala tillställningar och mysiga middagar. Här skapas verkligen en atmosfär som får dig att njuta av tillvaron tillsammans med vacker utsikt, stora fönsterpartier och helhet som skapar känslan av ett hem. Vardagsrummet är dessutom lättmöblerat med alltifrån matplats, soffgrupp och byråer. Tillsammans med detta, den öppna planlösningen och direkt utgång till balkongen får du en komplett 2:a, allt för högsta trevnad.

Visa mer

Balkong

Välkommen till bostadens riktiga pärla, balkongen! Denna härliga balkong är på hela 8 kvm och nås från vardagsrummet. Tack vare placeringen högst upp i huset har du en fantastisk eftermiddags- och kvällssol med beundransvärda utsikter. Som du kan se finns dessutom ingen insyn från närliggande fastigheter. Här kan du blicka över takåsar, grönska och den mysiga innergården, minst sagt en plats att trivas i!

Visa mer

Bostadsinfo

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarvåningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Finns även rum med miljöstationer för sopsortering.

PARKERING
Garage under huset, 15 platser. 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

INTERNET/KABEL-TV
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Varje enskild bostadsrättsinnehavare väljer själv bland ett stort utbud och debiteras separat.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 198 kr, inkl värme, VA (varm+kall)
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
55 m² förvaltarens information
Våning
3 av 3, hiss finns
Andel i förening
2,29 %
Andel av årsavgift
2,29 %

Föreningen

Namn
Brf Ursvik 6
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
48 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja.
Allmänt om föreningen
Brf Ursvik 6 består av 48 bostadsrätter i olika storlekar. På gårdssidan av byggnaden finns en park med lekplats. Samtliga lägenheter har balkonger eller för lägenheterna i markplan, plattbelagda uteplatser direkt mot parken. Samtliga lägenheter är även utrustade med kärl för källsortering.

Överlåtelseavgift utgår med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och faktureras säljaren.
Pantsättningsavgift utgår med 1% av aktuellt prisbasbelopp och faktureras pantsättaren.
FÖRENINGENS EKONOMI
Ingen avgiftsändring är planerad. (2022-06-28)
Tv och Bredband
Via Sundbybergs Stadsnät - varje enskild bostadsrättsinnehavare får välja bland ett stort utbud av olika leverantörer.
Gemensamma utrymmen
I källarvåningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd.
Parkering
Garage under huset, 15 platser varav 2 utrustade med laddstolpe. 1000kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering runtom i Ursvik. I dagsläget står ungefär 3-4 i kö. (2022-06-28)
FÖRSÄKRING
Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg.
Övrigt
Ursvik i Sundbyberg har med sitt nära läge till stan blivit en populär och attraktiv stadsdel med småstadskänsla och mysiga kvarter som förenar trivsel med livskvalitet. Här finns närhet till vidsträckta grönområden, förskolor, skolor, service och shopping men även tillgång till bra kommunikationer. Bland annat trafikerar buss 504 sträckan med tät tidtabell, med bussen tar du dig vidare till T-banan i Hallonbergen (mot Sundbybergs station) och till Rissne C med T-bana. Tvärbanan planeras även rulla och detta med start 2021, tvärbanan planeras stanna precis intill Kaffestugan. För dig som är bilburen ligger Ursvik i direkt anslutning till E18, med vidare anslutning till E4.

När det kommer till natur har Ursvik mycket att erbjuda. I närheten finns fantastiska idrotts- och rekreationsområden med flera upplysta motionsslingor som fungerar året runt. På vintern läggs skidspår. Förutom detta finns även utegym, mountainbikespår, fotbollsplan och grillplatser i området. Norr om Ursvik finner du Igelbäckens naturreservat, perfekt utflykt för hela familjen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Fastigheten byggdes 2018 och därav har inga omfattande renoveringar utförts.

Kommande renoveringar:
En 5-års besiktning som inleds sommaren 2023.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas isolerglas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 500 kr/år
Försäkring
1 256 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 756 kr/år
Kommentar
Schablonkostnader.

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.