Ågatan 20 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 20

3:a på attraktiva Ågatan med stor balkong och otrolig utsikt över Bällstaån!

Kommande

3:a på attraktiva Ågatan med stor balkong och otrolig utsikt över Bällstaån!

Varmt välkommen till Ågatan 20! En fantastisk 3:a med perfekt kombination av komfort och kvalitet tillsammans med oslagbar charm!

Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en mycket välplanerad gavel 3:a på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättpelare. Från den väl tilltagna balkongen har man trevlig utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 75 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 8, hiss finns
 • Avgift: 3 944 kr Inklusive Värme, VA, Exkl obligatoriskt tillägg om 250kr/mån för bredband & kabel-tv
 • Förening: Brf Bällsta Strand 3
 • Byggnadsår: 1998
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ågatan 20

 • Belägen på attraktivt Ågatan!
 • Stor balkong med trevlig utsikt!
 • Goda förvaringsmöjligheter!
 • Stabil förening med låga avgifter!
 • Centralt läge vid lugn återvändsgata!
 • Stenkast från Marabouparken!

Balkong

Tack vare balkongens placering har man sol under stora delar av dagen med en trevlig utsikt mot omgivningen och Bällstaån nedan. Balkongens storlek ger bra ytor för större möblemang.

Visa mer

Vardagsrum

Den öppna planlösningen skapar ett härligt ljus från fönster i två väderstreck och balkongdörren. Den rymliga, sociala ytan skapar möjligheter för såväl en stor soffgrupp med tillhörande möblemang som ett tilltaget matsalsmöblemang för stora sällskap.

Visa mer

Kök

Mycket trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Tack vare bostadens disponering möjliggörs goda ytor för ett stort matsalsbord utan att ytorna ska upplevas som trånga. Köket är inrett med stort antal under- och överskåp med luckor i grå/beige ton. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ekparkett. Maskinell utrustning bestående av: spis/ugn, diskmaskin, fläkt samt fullstor kyl & frys.

Visa mer

Sovrum 1

I det rofyllda sovrummet finns plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang såsom sängbord och flera förvaringsenheter. Här erbjuds förvaring via garderober och i anslutning till sovrummet finns lägenhetens klädkammare med välanpassade och funktionella förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Sovrum 2

Fint gavelrum med goda ytor för olika typer av möblemang. Placeringen i fastigheten och läget på fönstren ger ett otroligt ljusinsläpp. Disponeras idag som barnrum och kontor.

Visa mer

Badrum

Badrum med klinkergolv samt vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, vattenburen handdukstork, badkar samt tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Hall

Optimerad hall med utmärkta ytor för avhängning i platsbyggd garderob och slitstark matta pryder golvet direkt innanför säkerhetsdörren. Direkt från hallen når du köket till höger och den öppna planlösningen. Rakt fram finns även en klädkammare.

Visa mer

Bostadsinfo

PARKERING
Föreningen hyr parkeringsplatser i närliggande parkeringshus, separat kö.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV och bredband via Com Hem för 240 kr/mån (obligatorisk kostnad).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Gemensam tvättstuga finns i huset!
- Cykel- / barnvagnsrum
- Innergård finns utanför porten

FÖRRÅD
Nyttjanderätt till ett förråd i entréplan.

SUNDBYBERGS BÅTKLUBB
Den högt eftertraktade båtklubben belägen vid Bällstaån har under 100 års tid erbjudit ett levande båtliv för Sundbybergsborna. För att ta del av historien och få uppdaterad information gällande medlemskap och kötider vänligen besök deras hemsida: https://sundbybergsbatklubb.se/

Visa mer

Ågatan

Med bästa läget i Sundbyberg med Bällstaån som närmsta granne. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Här bor man endast ett par minuters promenad till Signalfabrikens utbud av restauranger, caféer, affärer och all tänkbar service. Från Ågatan når man också en nyöppnad träningsanläggning (Friskis och Svettis). Längs promenadstråken längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen. Med cykel tar man sig med lätthet till Solna centrum eller varför inte in till Vasastan och Kungsholmen (ca 30 min).

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Med pendel tar du dig in till Stockholm City (Odenplan) på 4 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. För den hurtige nås även M.O.S genom en trevlig promenad förbi Råstasjön. Fjärrtågen tar dig smidigt till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 944 kr, Inklusive Värme, VA, Exkl obligatoriskt tillägg om 250kr/mån för bredband & kabel-tv
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
75 m² förvaltarens information
Våning
1 av 8, hiss finns
Andel i förening
1,8 %

Föreningen

Namn
Brf Bällsta Strand 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
52 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Kan godkännas
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Bällsta Strand 3 registrerades 1998 och består av 52 lägenheter.

Köparen debiteras 2,5% av gällande basbelopp i överlåtelseavgift.
Bostadsrättsinnehavaren debiteras 1% av gällande basbelopp för varje pantmeddelande.

Delat ägandeskap kan accepteras.

Föreningen ingår i Ågatans Samfällighetsförening.

I dagsläget har föreningen beslutat om avgiftshöjning, nivån är ännu inte beslutad ( 2022-10-11)


KAPITALTILLSKOTT
Möjlighet kan finnas att göra kapitaltillskott till föreningen för att på så sätt kunna sänka sin egna månadsavgift till föreningen. Detta kan ske vid vissa tillfällen och oftast i samband med att föreningen omförhandlar sina lån.
Tv och Bredband
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Obligatorisk kostnad tillkommer på 250 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Barnvagnsförråd
Cykelrum
Parkering
Föreningen hyr 39 parkeringsplatser i närliggande parkeringshus, separat kö, på Ågatan 1 av företaget Parkman. En p plats kostar idag 1250:- i månaden. Just nu finns det lediga platser.

Det finns även möjlighet att hyra p-plats helt på egen hand.
Ansökan kan göras till Parkman på www.parkman.nu eller kontakta företaget på tel 08-734 90 00.

I övrigt gäller boendeparkering vilket ger dig rätt att parkera överallt i Sundbyberg där boendeparkering är tillåten. Detta kan sökas hos Sundbybergs kommun och kosta 600 kr/månad.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad hos Brandkontoret i Fastigheten i Stockholm
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Några omfattande renoveringar har inte gjorts på fastigheten, förutom mindre målningsarbeten.
Inga större renoveringar är heller planerade (2022-10-11), hissrenovering blev precis klar.

Ommålning av tak 2024/2026 planerat ( 2022-10-11 )

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1998
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 100 kr/år
Övrigt
1 850 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 950 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2018-07-30
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
98 kWh per kvm och år

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom finns tvärbana med hållplats på Landsvägen och Bällsta bro. Den kopplar ihop Alvik och Solna station.. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.