Centrala Sundbyberg

Rosengatan 8

Underbar sekelskiftes 2:a med takhöjd om 2,95 m i hjärtat av Sundbyberg!

Underbar sekelskiftes 2:a med takhöjd om 2,95 m i hjärtat av Sundbyberg!

Välkommen till denna välplanerade tvåa högt upp i huset med balkong mot härligt sydläge i Lampfabriken, anno 1912. Med karaktär och komfort i tanken har ALM Equity skapat detta fantastiska hem i högsta kvalité. Här har du en takhöjd om 2,95 meter, vackra fönsterpartier och sociala ytor att utnyttja. Bostaden finner du i hjärtat av Sundbyberg, med närhet till såväl kommunikationer som grönska, endast ett par minuter bort. Tunnelbanan, pendeltåget och tvärbanan. Tornparken och Marabouparken samt i övrigt restauranger och diverse butiker endast runt hörnet. Tack vare läget och den onekliga charmen blir det här ett hem att längta till. Välkomna!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 2 818 kr inkl värme, VA
  • Förening: Brf Lampfabriken
  • Byggnadsår: 1912, OÅ 2015
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Rosengatan 8

Vardagsrum

Socialt vardagsrum i fantastiskt ljusinsläpp där solen faller in över ekparketten. Med en generös takhöjd om ca 3 meter, stilrena materialval och vackra fönsterpartier skapas en miljö att leva och trivas i. Här går det enkelt att möblera med soffarrangemang, matplats och annat om så önskas.

Visa mer

Kök

Ett vackert Vedum-kök som sticker ut! I bostadens centrum med goda arbetsytor ovan den ljusa bänkskivan. Bra förvaringsmöjligheter genom flertalet över- och underskåp i vitt och stänkskydd av fint glas med turkos kulör. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av; kyl/frys, rostfri fläkt, integrerad diskmaskin, häll och ugn.

Visa mer

Sovrum

Väldigt charmigt och väl tilltaget sovrum som med enkelhet inrymmer en större dubbelsäng och nattduksbord. Finns även utrymme för ytterligare förvaring med byråer eller dylikt. Fantastiska förvaringsmöjligheter via bred garderobsvägg. Från sovrummet har du direkt anslutning till bostadens riktiga pärla, balkongen!

Visa mer

Balkong

Såsom denna bostad inte kunde bli bättre! Här har du den väl tilltagna balkongen i bästa solläge. Med sol från morgon till kväll, fritt läge och härliga vyer blir denna balkong en plats att njuta i, oavsett om det är en avkopplande kaffe till morgonsolen eller en kall dryck på kvällskvisten.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med vitmålade väggar och ett vackert parkettgolvet som löper genomgående i bostaden. Direkt innanför dörren finns goda avhängningsmöjligheter. Lite längre in i hallen finns garderober för optimal förvaring. Hallen lyses vackert upp av spotlights med dimmerfunktion.

Visa mer

Badrum

Modernt badrum med alla bekvämligheter som kan tänkas. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med tillhörande kommod, komfortgolvvärme, stilren handdukstork, spegelskåp med belysning ovan, spotlights i tak, vikbara duschväggar i klarglas samt tvättmaskin. Kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv.

Visa mer

Fasad

I hjärtat av Sundbyberg finner vi denna byggnad som uppfördes strax efter sekelskiftet år 1912. Med sin charm och dess ursprung från industri-lokaler har denna byggnad ombildats till ett modernt och attraktivt bostadshus i högsta kvalité. Här har ni Lampfabriken, en plats med familjära grannar och ett hem att längta till!

Visa mer

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till bostaden följer nyttjanderätten till ett förråd.

PARKERING
I föreningen finns även 5 st enskilda garageplatser och ett garage med 19 p-platser samt 35 st p-platser i en gemensamhetsanläggning. Platserna är upplåtna med bostadsrätt. Kostnad 1600 kr/mån för garage samt 650 kr/mån uteparkering.

GEMENSAMMHETS UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga

TV/INTERNET
Sundbybergs stadsnät finns anslutet, varje enskild bostadsrättsinnehavare får själv välja bland olika leverantörer.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.