Ör

Kavaljersbacken 2

Fräsch 1:a med låg avgift i naturskönt område ca. 10 min från stan med T-bana!

Fräsch 1:a med låg avgift i naturskönt område ca. 10 min från stan med T-bana!

ACCEPTERAT PRIS! Annonserat pris accepteras som försäljningspris av säljaren. I naturskönt område hittar ni dennna välplanerade etta med kvadratmeterna på rätt ställe. Helkaklat badrum från föreningens stamrust, köksvrå i modern tappning med diskmaskin samt fina ytskikt. Många parkeringsplatser i Brf. Välkommen på visning!

Lägenheten är belägen med närhet till det mesta. På några minuters gångavstånd finns en matvarubutik och kommunikationer (T-banan och bussar) samt till skolor, dagis, tennisbana och fotbollsplan. Runt hörnet finns också ett antal trevliga promenadstråk såsom Råstasjön och Lötsjön.

Här bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende låga avgifter, där stora renoveringar såsom stambyte, bergvärmeinstallation och ombyggnationer gjorts. Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller enskild visning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 24.5 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 3, Finns ej.
  • Avgift: 1 109 kr Inkl. Värme, VA & Kabel-TV (Basutbud)
  • Förening: Brf Kavaljersbacken
  • Byggnadsår: 1965
  • Område: Ör, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kavaljersbacken 2

Allrum

Bostadens allrum har ett fint ljusinsläpp via stort fönster. På ena sidan om rummet finns en köksvrå och på andra sidan rummet finns plats för en 1,20 säng, men rummet kan också nyttjas som nuvarande ägare gör - genom att skapa en luftig känsla och möblera med en bäddsoffa. På golvet ligger ett fint mörkare golv och väggarna är målade i vitt.

Visa mer

Kök

Köksvrå i modernt och fint snitt. Här matchas fina skåpsfronter i vitt med kakel i vitt samt en bänkskiva i massivt trä. Bra med förvaring från över- och underskåp där även en köksö bidrar till extra förvaring samt skapar en bra matplats. Utrustat med kyl & frys, häll med 2 plattor, ugn, fläkt, diskho samt diskmaskin.

Visa mer

Badrum

Fräscht och helkaklat badrum från föreningens stamrust. Mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, handfat samt spegelskåp med belysning.

Visa mer

Entré/Hall

Välkomnande hall med gott om förvaring via tre garderober med överskåp till höger samt fina avhängningsmöjligheter till vänster. På golvet samma fina golv som i övriga bostaden samt väggar målade i vitt. Säkerhetsdörr.

Visa mer

Bostadsinfo

TV & BREDBAND:
Kabel-TV levereras av ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband levereras av Sundbybergs Stadsnät, beställs och debiteras enskilt.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR:
Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd och två fullutrustade tvättstugor belägna i markplan på Kavaljersbacken 6.Det finns även lokal som medlemmarna kan hyra för övernattning, fest och/eller biljard samt en trevlig gård med grill och bänkar.

PARKERING:
30 st garageplatser (412-589 kr/mån).
34 st parkeringsplatser (261 kr/mån).
För närvarande är det 10 st i kö till garage och 3 st i kö till p-plats (2020-02-19)
Föreningen har även tillgång till 10 st gästparkeringar. Hit kan medlemmar få tillfälliga parkeringstillstånd i väntan på ordinarie plats (412 kr/mån).

FÖRRÅD:
Till bostaden hör ett källarförråd om ca 2kvm.

Visa mer

Exteriör

Brf Kavaljersbacken förvärvade under år 2010 fastigheten Gulmåran 1 från Förvaltaren, Sundbybergs Stad. Fastigheten består av 90 st bostadslägenheter från 1 r o k till 4 r o k, av dessa upplåtes 8 st med hyresrätt. Här finns även garage och p-platser. Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningen har för avsikt att genomföra en påbyggnad med tre våningar, vilket innebär 120 st nya lägenheter. Detta kommer att innebära en stor ekonomisk fördel för föreningen och samtidigt en nyrenoverad fräsch befintlig fastighet.

Visa mer

Närområde

Ör är ett lugnt område mellan naturen och storstaden – och mittemot Sundbybergs rackethall. Det tar bara några minuter att gå till motionsområdet Ursvik, liksom till de två sjöarna, Råstasjön och Lötsjön, med promenadvägar, minigolf och kafé. Till centrala Stockholm kommer man på bara 13 minuter med tunnelbana (Hallonbergen) och till centrala Sundbyberg tar det 9 minuter med buss. Det tar cirka 5 min att gå till tunnelbanan i Hallonbergen. Två busshållplatser ligger alldeles i närheten av våra hus. I området ligger Örskolan (F–6) och på andra sidan Lötsjön ligger Ängskolan (F–9).

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Sundbyberg tunnelbana tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man med lätthet till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. I sommar kommer dessutom Stockholms pendeltågsstation förflyttas till Odenplan och då kommer Sundbyberg bli 1:a hållplats efter Odenplan. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd om ca 150 m. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

I området kring Ör finns det gott om naturområden och idrottsanläggningar.

I Ör ligger Sundbybergs rackethall som har inomhusbanor för badminton, tennis, squash och två utomhusbanor med grusunderlag för tennis.

På andra sidan Ursviksvägen ligger Hallonbergens sporthall. Här kan du utöva bland annat skytte, innebandy och bordtennis. Det finns även en enklare friidrottshall.

En kort promenad från Ör ligger Golfängarna med de två sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Det är ett vackert grönområde med fina promenad- och joggingstråk och en bangolfbana med egen servering. Här anordnas nationaldagsfirande varje år.

Runt Lötsjön finns en naturskön löpslinga som fortsätter till Råstasjön i grannkommunen Solna. Här arrangerar Sundbybergs idrottsklubb loppet "Två sjöar runt" som brukar gå av stapeln i mars varje år.

Ett utegym finns vid Lötsjön, vid Vackra vägens slut, snett mitt emot lekplatsen.

Kommunikation

Promenadavstånd till Näckrosen t-bana och även Hallonbergen t-bana. Med tunnelbanan från Näckrosen tar det endast 10 minuter till centrala Stockholm. Från Hallonbergen går även flera bussar. Buss 506 mellan Hallonbergen och Karolinska sjukhuset och buss 505 mellan Solna centrum och Ulriksdals station.

För den bilburne ligger E18 och E4 runt hörnet.

Närservice

På några minuters promenad från Ör ligger Hallonbergen centrum med gym, affärer, kaféer, restauranger, kulturcentrum, bibliotek, vårdcentral och folktandvård. Det finns även en livsmedelsaffär vid Örtorget mitt i Ör.

Barnomsorg och utbildning
I Ör finns Blåklockans förskola och tillfälligt finns även Lilla Ursviks förskola. Här finns även Örskolan som är en skola t.o.m. årskurs 6. I närheten finns även Ängskolan som erbjuder klasser t.o.m. årskurs 9.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.