Såld lägenhet på Krakel Spektakels gata 1 i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Krakel Spektakels gata 1

Sobert färgsatt gavelfyra med vattenutsikt, balkong i väst & dubbla badrum

Såld

Sobert färgsatt gavelfyra med vattenutsikt, balkong i väst & dubbla badrum

- Utsikt över Bällstaån
- Gavelläge
- Två badrum
- Sober färgsättning
- Kort gångavstånd till Marabouparken & Sundbyberg C

Äntligen får jag lov att presentera denna sobert färgsatta fyrarummare med stor balkong i västläge och utsikt över Bällstaån! Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder ett fullt utrustat kvalitetskök med stor matplats, ett lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tre väldisponerade sovrum. I Master bedroom gör sig gavelläget påmint tack vare ett vackert ljusinsläpp från två väderstreck där utsikten över föreningens lummiga innergård och Bällstaåns mysiga promenadstråk är slående!

Det finns flertalet garderober i lägenheten och ett rymligt förråd / walk-in-closet i lägenheten vilket ger exceptionellt goda förvaringsmöjligheter.
Lägenheten har dessutom två badrum varav det ena badrummet är inrett med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra badrummet är inrett med dusch. Sammanfattningsvis optimalt planerat för barnfamiljen som önskar en bekväm vardag!

Brf Åparken har en låg skuldsättning (6706 kr/kvm BOA) i förhållande till grannföreningarna och en stark kassa på ca 3 000 000 kr. Föreningen har både utomhusparkeringsplatser (800 kr/mån) och garageplatser i varmgarage (1632 kr/mån). För närvarande är det ingen kö till garageplatserna!

Som boende på Krakel Spektakels gata 1 har ni ett perfekt läge mellan gemytliga och barnvänliga Annedal och Sundbybergs stadspuls! Här betalar ni Stockholms kommuns lägre skattesats trots att Sundbyberg bara ligger en kort promenad bort längsmed ån. I centrala Sundbyberg finns närmsta tunnelbana och pendeltågstation. Där finns även ett gediget utbud restauranger, mataffärer, butiker, apotek och Systembolag.

Ett stenkast från porten ligger Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk, gym och en delikatessbutik. Inom en radie om 5 minuters finner ni Direktens kiosk-och spelombud, café, MGL Sushi, Annedalsparken med plaskdamm på sommaren och skridskobana på vintern, Mariehällsskolan, förskolor och Lönnebergaparken med en populär hundrastgård.

Vid Mariehällstorget som också ligger nära lägenheten finner ni bl.a. en välsorterad ICA butik, hamburgerkedjan Brödernas och busshållplatsen som trafikeras med linje 113 till Sundbyberg, 112 till Alvik och flygbussarna till Arlanda. Från bostaden är det också mycket smidigt att ta sig till Bromma flygplats och Bromma blocks genom att gå igenom Mariehälls mysiga villaområde.

Avslutningsvis ska nämnas att kommunikationsvägarna till och från Annedal kommer att utökas och förbättras markant då det under Q1 2024 planeras öppna en ny hållplats för tvärbanan med promenadnedgång från Dartanjangs gata. Tvärbanan tar dig norrut åt Kista, via flygplatsen och Bromma Blocks med vidarebyte söderut eller åt Solna hållet.

Annedal är verkligen ett trivsamt område dit man flyttar för att stanna, så missa inte chansen. Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.