Såld lägenhet på Pellepennans gata 3, 4tr. i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Pellepennans gata 3, 4tr.

Optimalt planerad 4a i populär förening med stor balkong!

Såld

Optimalt planerad 4a i populär förening med stor balkong!

På 102,5 kvm högst upp erbjuder den exceptionella planlösningen tre väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp, i samtliga rum finns gott om förvaring. Ljust och modernt kök från Myresjökök med påkostade materialval och all tänkbar utrustning. Två helkaklade badrum med bra förvaring samt komplett maskinell utrustning (tvättmaskin och torktumlare). Stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen och en väldigt mysig balkong där du kan avnjuta av kvällssolen.

Eftersom bostaden är längst ute på loftgången så har du en privat entre med tillhörande loftgångsbalkong i söderläge. Det som kännetecknar lägenheten är rymliga ytor, stora fönsterpartier, exceptionell förvaring och överlägset läge.

Belägen i en utav Annedals mest populära bostadsrättsföreningar med garage i huset och grönskande Lönnebergaparken längst ner på gatan. Direkt närhet till busshållplats, ICA och gym. Bromma Blocks ligger ca 5-10 minuter bort och lockar med populära butiker, caféer, restauranger och all tänkbar service. Ett stenkast från livfulla Sundbyberg som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Missa inte denna bostad, den måste upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

5 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.