Såld lägenhet på Alpvägen 27 i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Alpvägen 27

Optimal bostad med balkong, uteplats och låg avgift i populära BRF Travkusken som äger marken!

Såld

Optimal bostad med balkong, uteplats och låg avgift i populära BRF Travkusken som äger marken!

- Uteplats och inglasad balkong - Friköpt mark - Rymlig walk-in-closet och källarförråd - Exklusiva tillval - Stabil BRF - Varmt välkomna till Alpvägen 27! På 73 kvm erbjuds ett kvalitetskök från Marbodal i elegant utformning med stor matplats, ett luftigt vardagsrum, ett väldisponerat sovrum med intilliggande walk-in-closet samt ett elegant badrum inrett tvättmaskin-och torktumlare. Det unika med denna bostad är att du har en uteplats mot innergården och en inglasad balkong i västerläge, detta ger dig möjligheten till att njuta av solen större delen av dagen. Tack vare inglasningen kan balkongen nyttjas som ett perfekt extrarum, även under de kyligare höst-och vintermånaderna!

Genomgående sober färgsättning i kombination med exklusiva materialval i kök och badrum skapar den perfekta balansen mellan stilsäkert och hemtrevligt.

Brf Travkusken är en välskött förening bestående av 115 lägenheter med ett stort parkeringsgarage under huset med 80 garageplatser, elbilsplatser och MC-parkering. Föreningen äger marken och har under de senaste åren genomfört kraftiga amorteringar och förhandlat om räntor vilket givit föreningen en mycket god ekonomisk status.

Här bor ni vid på lugn gata med ett perfekt läge mellan Mariehälls grönska, Bubbelparkens lekfullhet och Sundbybergs stadspuls. På insidan av huset finns en mysig innergård med lekplats för barnen, grillplats och växthus, under våren blomstrar även de vackra körsbärsträden. Högre upp i backen finner ni BunMeatBun, Ruccola, busshållplats och 24/7 gym! Från lägenheten är även det kort gångavstånd till Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk och Sundbyberg C. I Sundbyberg finns ett gediget utbud restauranger, mataffärer, systembolag och butiker. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Kontakta mäklaren för mer visningen.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Kök

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Sovrum

Hall

Förening

Planlösning