Såld lägenhet på Säterivägen 21, 2 tr. i Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Säterivägen 21, 2 tr.

Renoveringschans! Kvadratsmart etta (möjlig 2:a) högst uppe i huset, balkong i västerläge!

Såld

Renoveringschans! Kvadratsmart etta (möjlig 2:a) högst uppe i huset, balkong i västerläge!

På uppdrag av Brf Remonten 9 saluförs denna renoveringschans! Nu har du tillfälle att förvärva en yteffektiv och insynsskyddad 1:a med stor potential. Tack vare bostadens optimala planlösning kan du göra om den till en tvåa (se alternativ planlösning). Insynsskyddad balkong med fri utsikt i västerläge som vetter mot grönskan samt föreningens mysiga trädgård. Vackert ljusinsläpp från två väderstreck och en tilltagen takhöjd skapar en härlig känsla av rymd.

Här bor du i en välskött förening som äger marken i ett mycket populärt område. Intäkterna från försäljningen av denna hyresrätt kommer att gå till att stärka föreningens kassa, amortera ner på föreningens lån samt finansiera framtida renoveringar och underhållsarbeten. Större ingrepp i bostaden kräver bostadsrättsföreningens samtycke.

Med direkt närhet till vackra promenadstråk längsmed Bällstaån, busshållplats, mataffär och restauranger vid Mariehällstorget ligger denna bostad perfekt. Från lägenheten har du 5 minuters gångavstånd till Bromma Blocks och flygplatsen. Endast 600 meter från lägenheten öppnar en ny hållplats för tvärbanan 2024 vilket ger boende en svårslagen tillgänglighet till vidare kommunikationer med t.ex. tunnelbana och pendeltåg. Det är därutöver en kort promenad in till Sundbyberg C - för den som vill komma närmre citypulsen.

Missa inte denna unika möjlighet att renovera och skapa ditt eget drömboende!

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

1 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Andersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.