Svenska Mäklarhuset Nerja

Mäklare Malaga-Este

Malaga-Este Malaga-Este [email protected] Svenska Mäklarhuset
Malaga-Este

Mäklare Malaga-Este

Malagueta området är ett relativt litet område som bara ligger en kort promenad från citykärnan. Här hittar ni också den berömda city stranden Playa de la Malagueta. Den här populära stranden är en perfekt plats att komma undan Malagas fart och fläkt lite och ägna sig till fullo åt sol och bad. På strandpromenaden hittar ni bra restauranger. Det anordnas ett antal spektakulära festivaler på playa de la Malagueta.

På Malagas östra sida hittar ni El Limonar som är en av de bästa stadsdelarna i Málaga. Det var tidigare ett bostadsområde för den övre medelklassen i Málaga, där villor och statliga byggnader speglar hur livet var i slutet av 1800-talet. Här finner ni de exklusiva adresserna och bostadspriserna är högre. Här finns flera internationella skolor representerade.

4 km öster om Málaga hittar ni Pedregalejo/El Palo här är livsstilen mer avslappnad. Stranden är mycket populär och är välbesökt under sommarmånaderna. Det finns flera utmärkta restauranger, de flesta av dem har fisk och skaldjur som specialitet. En av de bästa sakerna man kan göra på denna strand är att börja dagen med en frukost på en av sittplatserna utomhus på stranden, något som lokalbefolkningen älskar att göra, särskilt på helgerna.

Svenska Mäklarhuset Nerja

Mäklare Svenska Mäklarhuset Nerja

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Svenska Mäklarhuset Nerja redan idag.

Ring 46 70456 49 99 E-post [email protected]

Calle el Barrio 57, 29780 Nerja

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.