Lidingö

Mäklare Sticklingehöjden

Sticklingehöjden Sticklingehöjden [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sticklingehöjden

Mäklare Sticklingehöjden

I Sticklinge finns bla. en lågstadieskola och närbutik samt en offentlig badplats, kallad Sandviksbadet som även inbegriper en spelplan för beachvolleyball.

Sticklingehöjden är en vakert belägen del av Sticklinge med omedelbar närhet till underbar natur, fantastiska skidspår vintertid, en av Stockholms finaste golfbanor sommartid, härliga promenadstråk i skogar, löparspår med Lidingö Loppet endast några hundra meter från området.

10 minuter från höjden finns vackra badplatser där man kan avnjuta klippbad med vy över Tranholmen, Storholmen, Djursholm och Stockholm.

Kommunikation

För att komma till Sticklinge tar man buss 205 i regelbunden trafik eller 225 i rusningstrafik.

Bussen kommer i rusningstrafik var 10:e minut och kvällar var 20:e minut. Med buss (10 minuter) ner till tunnelbanan i Ropsten som tar dig vidare in till Stockholms city.

Närservice

FÖRSKOLA/DAGIS: Ett flertal förskolor och dagis finns utspritt över området med bra miljöer för våra yngsta.

SKOLA: Sticklinge skola är en grundskola, vilket betyder att här går barn från förskoleklass till och med år 5. Skolan är hälsodiplomerad av Korpen och Svenska Skolidrottsförbundet.

Övrigt

GOLF: Golfklubben ligger där Sticklinge gård tidigare var placerad med den uppodlade marken motsvarande en stor del av området som numera upptas av Lidingö golfbana. Denna golfbanan är en av Stockhoms vackraste banor och på vintern en vacker vy från skidspåret.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.