Nacka

Mäklare Eriksvik

Eriksvik Eriksvik [email protected] Svenska Mäklarhuset
Eriksvik

Mäklare Eriksvik

Välkommen till Eriksvik, en idyllisk plats mellan Abborrträsk naturreservat och havet. I denna härliga skärgårdsmiljö finns små smultronställen som blir självklara favorittillhåll. I Velamsund finns mysiga Restaurang Långa raden.

Eriksvik ligger idylliskt i början på Stockholms skärgård med härlig natur och mysiga badplatser, lättillgängliga till fots eller på cykel. Närmast ligger självklara Eriksviksbadet med strand och hopptorn. Vid badet finns även båtklubben med båtplatser för de som önskar. Under somrarna anordnas jolle- och seglarskola för barn och ungdomar vid Mjölkudden. På Lagnövägen ca 5 minuter med bil finns Nacka golfklubb med sin 18-hålsbana. Är det fotboll som gäller så ligger Boovallen där Boo FF har sin hemmaplan inte långt bort. Vid Björknäs IP och hockeyrinken spenderar hockeyföräldrarna mest tid. I Boo Rackethall håller populära Idrottsakademin till och här kan man börja på tennislekis från 4 års ålder. För hästintresserade finns ridskola i Velamsund.

Till Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Eriksvik och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik.
FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Det finns flera populära förskolor i närområdet bl.a Lusthuset, Kulingen, Boo Mullarna i ur & skur och Lär i Nacka. Flera skolor finns att välja mellan, de närmaste är: Sågtorpsskolan åk 1-6 som ligger ca 300-400 m från huset och Myrsjöskolan åk 1-9 som ligger lite längre bort. I Velamsund finns även Idunskolan, östra Stockholms waldorfskola. Läs mer på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

SERVICE
Orminge Centrum - den solklara mittpunkten på Boo-ön. Där finns bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, bank och butiker.

I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC och Friskis & Svettis.

Utmärkta kommunikationer med buss och bra turtäthet tack vare att närmaste busshållsplats trafikeras av flera busslinjer. Med bil tar det endast 15-20 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.