Rayong

Mäklare Chiang Rai

Chiang Rai Chiang Rai [email protected] Svenska Mäklarhuset
Chiang Rai

Mäklare Chiang Rai

Chiang Rai City är fortfarande en sömnig provinsstad med en trevlig atmosfär. Jämfört med sin systerstad Chiang Mai har den en mer avslappnad och jordnära känsla men är aldrig kort om historiska och kulturella attraktioner. Grundades 1262 som huvudstad i Mengrai-dynastin, efter Chiang Saen, behåller staden idag en stark Lanna-identitet, mestadels genom sin imponerande samling av tempel, konst, språk, mat och musik. Men till skillnad från Chiang Mai erbjuder staden liten mångfald när det gäller nattliv, underhållning och shopping, och de flesta av dessa är koncentrerade till området runt klocktornet.
Staden utvecklar gradvis sin turistsektor, som börjar med sin egen Night Bazaar, Saturday Walking Street och Jazz Festival. Floden förblir mestadels outvecklade, om än med några lyxhotell längs vattnet. För att fullt ut uppskatta skönheten i Mae Kok är det bäst att hyra en långsvansbåt och ta in landskapet längs de två flodstränderna. I slutändan handlar Chiang Rai City om att koppla av och ta in det långsamt och njuta av varje ögonblick som det kommer.

Kommunikation

Flyg eller buss från Bangkok. Flyg 40 min och buss 10 timmar.

Rayong

Mäklare Rayong

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Rayong redan idag.

Ring 46700202113 E-post [email protected]

J11 / 163/17 Moo 4 T. Klaeng, 21160 Rayong

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.