Nacka

Mäklare Saltsjöqvarn

Saltsjöqvarn Saltsjöqvarn [email protected] Svenska Mäklarhuset
Saltsjöqvarn

Mäklare Saltsjöqvarn

Saltsjöqvarn är beläget i Nacka. Området är en attraktiv oas mellan lugn skärgårdsmiljö och den höga pulsen i innerstaden. Här omges du av vatten med härlig utsikt över Djurgården och Stockholms stad. I området blandas gamla industrihistoriska miljöer med modern arkitektur.
På kajen finner man populära Boule & Berså med servering och utespel. Där finns också hotellet Elite Marina Tower, som har en restaurang med uteservering mot vattnet och trevlig brunchmeny. Här finns även ett SPA i Sturebadets regi.

Kommunikation

Området har ett generöst utbud av kommunikationer, buss, Saltsjöbanan och båt. Du tar dig till Slussen på fem minuter med kommunikationer eller 20 minuter till fots. Buss 53 passerar precis utanför huset med täta förbindelser och busshållsplatsen ca 100 meter bort. Ca 200 meter bort ligger Henriksdal med flertal bussförbindelser samt Saltsjöbanan. Man kan annars ta båten, M/S Emelie, till och från Stockholms city på ca tio minuter och då samtidigt njuta av Stockholms härliga saltsjö.

Närservice

Nära till både Stockholms innerstads och Nackas utbud. På ca 20 minuter når man innerstaden till fots och mellan fem och tio minuter med kommunikationerna. I närområdet finns ett stort utbud av närservice. På några minuters bilfärd finns populära Sickla köpkvarter med ett stort utbud av butiker, restauranger, bibliotek och biograf. Ytterligare någon kilometer bort ligger Nacka Forum, Södra Stockholms största shoppingcentrum, samt ICA Maxi stormarknad.

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.