Nacka

Mäklare Järla Sjö

Järla Sjö Järla Sjö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Järla Sjö

Mäklare Järla Sjö

Järla Sjö är inte den vattensamling som namnet antyder, utan Gustaf de Lavals gamla industri- område vid Järlasjön i Nacka nära Stockholm, som har förvandlats till en modern småstad.
Gator och gränder, bostäder och arbetsplatser, grönområden och lekparker, restauranger och butiker samt Järlasjön skapar en unik miljö att leva och bo i.
Närheten till vattnet bidrar till mängder av aktiviteter som bad, fiske, segling eller en tur med kajaken under sommartid. När Järlasjön fryser under vintern plogas en skridskobana på isen. Föredrar man skidor finns Nackareservatet med fina skidspår och önskar man åka utför ligger Hammarbybacken i närheten.

I Nacka finns det gott om orörd natur. Här finns flera stora naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med buss eller Saltsjöbanan från Lillängens station och hållplats, det tar cirka 13 minuter till Slussen.
Till Nacka forum tar det cirka 1 min med buss därifrån det går flera olika busslinjer.

Närservice

Om man är road av shopping är utbudet brett. Det breda utbudet i Sickla köpkvarter bjuder bland annat på restauranger, caféer, inredningsstråk, systembolag, livsmedelsbutik, apotek samt vårdcentral. Här finns Sickla Galleria med Åhléns samt ett flertal butiker med fokus på mode. S.A.T.S Gym, biograf och Dieselverkstaden med bibliotek, konsthall, teater, konserter och klätterverkstad erbjuder stimulans för kropp och själ. Bowlers med bowling och servering.
Nacka forum är ett köpcentrum med många butiker samlad på ett och samma ställe samt ett flertal restauranger. I Nacka Forum skapas en mötesplats med shopping som huvudingrediens.

Parkering

Det finns parkeringar på gatorna och i garagen som är avgiftsbelagda sen finns det gratisparkering i två timmar med p-skiva. P-avgiften för personbil är 10 kr per timma (fri första timma för de "gröna" platserna), dygnet runt, dock max 50 kr per dygn. Som boende kan man ha parkeringstillstånd, månadsavgiften för boendeparkering är 300 kr/mån och för garage kostar det 800kr/mån. Parkeringarna tillhandahålls av samfälligheten.
Gå in och se olika typer av parkering och placering på http://www.jarlasjo.se/parkeringF.htm

Nacka/Saltsjö-Boo

Mäklare Nacka/Saltsjö-Boo

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Nacka/Saltsjö-Boo redan idag.

Ring 4687150980 E-post [email protected]

Orminge Centrum, 13230 Saltsjö-Boo

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.