Stockholm

Mäklare Kistahöjden

Kistahöjden Kistahöjden info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Kistahöjden

Här bor du i din egen oas bland träd och hällmark, med skogen runt knuten. Husen består av friliggande hus, samt par- och radhus som är perfekta för barnfamiljen. I området finns en ny förskola och de goda kommunikationerna tar dig snabbt till såväl arbete som shopping och service. Även tvärbanan är planerad att trafikera området.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

Närservice

Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I Kistas omedelbara närhet ligger Järvafältet, ett av länets största naturreservat.
I närliggande Husby öppnades ett badhus år 2000.
I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård.

Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med över 180 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från ca 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post vallingby@smh.se

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.