Stockholm

Mäklare Akalla

Akalla Akalla [email protected] Svenska Mäklarhuset
Akalla

Mäklare Akalla

Akalla ligger på behändigt avstånd från Stockholm C. Här bor man alltid med närhet till buss eller t-banekommunikationer. Dessutom erbjuds stora grönområden, framförallt Järvafältet med allt från motionsslingor, koloniområde och ett mini-jordbruk.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer och tunnelbanans blå linje passerar Akalla. Med tunnelbanan tar det ungefär 20 minuter till T-Centralen, Stockholms city

Närservice

I och omkring centrum finns en mängd livsmedelsaffärer i varierande storlek samt ett Apotek. Postärenden kan göras hos ICA i Akalla C som fungerar som postombud. Det finns en vårdcentral i Akallaområdet. Stadsdelskontoret ligger i närliggande Husby Centrum.

Parkering

Boende har lätt att finna parkeringsplats i området.

Övrigt

I Akalla finns bland annat badhus, sporthall samt inomhus ishall. Hela Järvafältet, som ligger i närheten, används till olika sport- och fritidsaktiviteter. Akalla by med tillhörande 4H gård ligger på gångavstånd från Centrum.

Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby/Hässelby/Spånga

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga redan idag.

Ring 468372720 E-post [email protected]

Årevägen 25, 16261 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.