Barcelona

Mäklare Vallvidrera

Vallvidrera Vallvidrera [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vallvidrera

Mäklare Vallvidrera

Vallvidrera är en stadsdel i stadsdelen Sarrià-Sant Gervasi i Barcelona, Spanien. Det ligger i en av sidorna av Collserola-kullarna, som anses vara stadens lungor på grund av de rikliga skogarna den har. Detta rika område har utmärkt utsikt över hela staden, från vissa specifika platser och på en klar dag är det möjligt att se Mallorca och Pyrenéerna i horisonten. Även om det är en bostadsplats har det viktiga saker som Torre de Collserola (ett kommunikationstorn designat av arkitekten Norman Foster), Tibidabo nöjespark och Temple Expiatori del Sagrat Cor.
Vallvidrera brukade vara en cool sommarställe där rika människor från Barcelona hade sina sommarhus. Nu bor de rika i detta grannskap året runt och har sina sommarretreater på ytterligare platser i Katalonien, till exempel Costa Brava (för sommarsemester) eller Puigcerda (för vintersemester).
Vallvidrera kan nås med Bergbanan de Vallvidrera, som ansluter vid sin nedre station med Metro del Vallès förortsjärnväg med täta tjänster till stadens centrum. Området betjänas också av minibusslinje 111, som ansluter till den övre stationen i Vallvidrera-kabelbanan och toppen av Tibidabo-kullen. Förutom bergbanan och bussen är den vanligaste typen av transport den privata.

Barcelona

Mäklare Barcelona

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Barcelona redan idag.

Ring 34620979895 E-post [email protected]

Torre Glòries, 8018 Barcelona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.